• 28 sec. here
  • News: 17%

Derde Provinciale C - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

Oostmalle liet zondag geen spaander heel van Linda Olen. De wedstrijd eindigde op een royale 6-1 overwinning.

De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Jan Mangelschots scoorde na 6 minuten. Ephraim Sam kreeg een gele kaart in de 45ste minuut. Direct na de rust vergrootte Simon Stockman de voorsprong van Oostmalle. Sam vergrootte in de 51ste minuut de marge voor Oostmalle. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Senja Deschrijver en bouwde de voorsprong uit. In de 76ste minuut deed Sam de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor Oostmalle.

DOELPUNTEN: 6' Mangelschots 1-0, 49' Stockman 2-0, 51' Sam 3-0, 61' Deschrijver 4-0, 76' Sam 5-0, 83' Taamouti 6-0, 89' Spiessens 6-1.AntwerpenLIVE. Kan Lotte Kopecky rol van betekenis spelen bij haar debuut in Luik-Bastenaken-Luik? Peloton voert tempo op, voorsprong kopgroep slinktAuto over de kop na brokkenrit: bestuurster wellicht onwel achter stuur

Cybercriminelen nemen computers over zonder dat gebruiker het merkt: “Zelfs de camera kon ongemerkt worden aangezet zodat mensen naakt te zien waren”

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Linda Olen en VC Herentals spelen 2-2Linda Olen en VC Herentals deelden de punten in de wedstrijd tussen beide teams. De eindstand was 2-2.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Uitgaansleven Westmalle gaat erop vooruit sinds alcoholverbod, al schuift overlast wel op naar OostmalleHet uitgaansleven in Westmalle is erop vooruitgegaan sinds de gemeente maatregelen, zoals een alcoholverbod op straat, heeft ingevoerd om de overlast tegen te gaan. Maar die overlast verplaatst zich nu wel meer naar Oostmalle. Dat hoorden we bij de jongeren zelf.

Vrachtwagen rijdt gracht in en zit gekneld tussen bomen in Oostmalle: Herentalsebaan versperdIn Oostmalle is de Herentalsebaan versperd door een ongeval met een vrachtwagen. De bestuurder is door een onbekende reden van de rijbaan afgeweken, de vrachtwagen zit gekneld tussen twee bomen.

Olen United wint uit van Tongerlo, mede dankzij twee treffers SoontjensOlen United versloeg zondag Tongerlo in een uitwedstrijd. Het duel eindigde op 0-3.

Olen zet camera’s in om overlast aan te pakkenSluikstorten, zwerfvuil en vandalisme veroorzaken dagelijks veel ergernis en kosten de gemeente handenvol geld. Daders zijn vaak moeilijk te vatten. Om met dit probleem komaf te maken, kocht het lokaal bestuur Olen twee camera’s aan.

Olen United heeft geen medelijden met Ranst BOlen United had geen medelijden met Ranst B. Olen United scoorde een ongelooflijk aantal van acht doelpunten en won het duel met 8-0.