• 31 sec. here
  • News: 16%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Al in de eerste helft kwam Olen United op voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Netezonen. De 3-0 voorsprong in de rust bleef in tact na een doelpuntloze tweede helft.

Khalid Kadi opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg. Olen United bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 2-0 toen Jochem Vangeel scoorde in de 9de minuut. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Joppe Van Loy scoorde in de 27ste minuut. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 3-0 zege voor Olen United.

De restauratiewerken in de Sint-Martinuskerk in Olen-centrum zijn volop aan de gang. De oorspronkelijke deadline van Kerstmis zal evenwel niet gehaald worden. De betrachting is nu Pasen te vieren …Een rijkgevuld programma in elke reeks is bijna altijd een zekerheid voor veel doelpunten. Hieronder vind je een overzicht van de uitslagen en doelpuntenmakers van alle Antwerpse ploegen die …Dankzij een hattrick van Arne Ceulemans versloeg KSKS Herentals Linda Olen met 4-0.

IN PROVINCIALE IS HET OOK PLEZANT. Excuses KFC Mol, Bornem op toerental en de nieuwe Giant Killer heet… Olen United