• 📰 gva
  • 22 sec. here

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Lippelo speler Lotfi Hadouch maakte een hattrick in de wedstrijd tegen Lippelo. Lippelo won de thuiswedstrijd met 6-2. Jordy Putteman, Witze Roelandts en Kjell Van Opstal scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Eshun en Possemiers de doelpunten voor Rumst scoorden.

De thuisploeg kwam op voorsprong toen Jordy Putteman scoorde in de 18de minuut. Hadouch bracht in de 26ste minuut Lippelo op 2-0. In de 32ste minuut verkleinde Jordy Possemiers de marge voor Rumst. Kjell Van Opstal bracht in de 44ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong. Direct na de rust liet Hadouch zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Lippelo. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Kurtis Kuuku Eshun namens Rumst.

In de volgende wedstrijd speelt Lippelo op zaterdag 21 oktober om 19.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Heindonk. Rumst ontvangt zondag 22 oktober om 15 uur Blaasveld. IN PROVINCIALE IS HET OOK PLEZANT. Het schietkraam in Wijnegem B en twee rode kaarten in twee wedstrijden? Het kan! Vrachtwagenfilter zorgt voor wrevel bij plaatselijke landbouwers “We gaan als gemeentebestuur de genomen maatregel ongedaan maken”

/  🏆 12. in BE

Gelijkspel voor Zwarte Leeuw thuis tegen NijlenThuisploeg Zwarte Leeuw en Nijlen hielden zaterdag beiden één punt over aan de wedstrijd : 2-2.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Punt-Larum wint thuis van Herselt, mede dankzij twee treffers CustersPunt-Larum versloeg zaterdag Herselt in een thuiswedstrijd. Het duel eindigde op 4-0.

Noordstar wint thuis van Broechem, mede dankzij twee treffers RensNoordstar versloeg Broechem met 3-0 op zaterdag.

Michelin aan huis: piepjonge Danté brengt de sterren tot bij je thuisEen Michelinbeleving in je eigen living. Dat is wat Danté Hoogewijs (20) uit Deurne aanbiedt met zijn cateringconcept Le Icarus. Ervaring voor dit culinaire avontuur deed hij op bij toprestaurants als Dôme en Le Pristine.

De Wever vraagt federale bijstand na mesaanval in Arras en nuanceert eerdere uitspraken: “Keuze tegen terreurNa de mesaanval in het Noord-Franse Arras heeft Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) federale bijstand gevraagd aan minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). Dat zei hij vrijdagavond in De Afspraak op VRT Canvas.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Mariën maakt twee goals voor Moldavo C in wedstrijd tegen ZoerselMoldavo C won zaterdag de thuiswedstrijd tegen Zoersel met 4-0.