• 20 sec. here
  • News: 14%

Derde Provinciale C - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

KSKS Herentals versloeg zondag Pulle in een thuiswedstrijd. Het duel eindigde op 3-1.

KSKS Herentals wint thuis van Pulle, mede dankzij twee treffers MollenBart Michiels trekt en Mien Van Olmen duwt lijst CD&VPLUS: “We trekken met een plus naar de verkiezingen”

Bouwbedrijf ZeroHuis opent op zaterdag 26 april een tweede kijkwoning, ditmaal aan de Olenseweg 50 in Noorderwijk . “Deze opening is vooral een mijlpaal omwille van enkele bijzondere …Bij een zware vechtpartij die uitmondde in een steekpartij aan het station van Geel zijn maandagavond drie jongeren ernstig gewond geraakt. Een van de slachtoffers is een 16-jarige jongen uit …

/  🏆 12. in BE

Victoire de KSKS Herentals contre KasterleeKSKS Herentals a battu Kasterlee 6-3 samedi. Kasterlee a pris une avance précoce après un but de Wout Van Diest à la 10e minute. KSKS Herentals a égalisé tôt dans le match lorsque Robbe Van Gestel a marqué à la 14e minute. Kerim Hangisi a redonné l'avantage à l'équipe visiteuse à la 34e minute. Dries Mollen a égalisé pour KSKS Herentals à la 42e minute. Juste après la mi-temps, Mollen a marqué à nouveau et a donné l'avantage à KSKS Herentals. Six minutes plus tard, Kasterlee a égalisé. Van Diest a encore une fois dépassé le gardien. Avec encore près d'une demi-heure à jouer, Jeff Verlooy a donné l'avantage à KSKS Herentals à la 76e minute. À la 76e minute, Van Gestel a de nouveau fait mal à l'adversaire et a augmenté l'avantage pour KSKS Herentals. Avec encore sept minutes à jouer, Arne Ceulemans a augmenté le score pour KSKS Herentals.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Van Herck maakt twee goals voor Zammel B in wedstrijd tegen KSKS HerentalsZammel B won vrijdag de thuiswedstrijd tegen KSKS Herentals met 4-0.

Peeters bezorgt KSKS Herentals zege op ZwanevenKSKS Herentals won de uitwedstrijd tegen Zwaneven. Het duel eindigde op 0-1.

Alberta Geel houdt KSKS Herentals van overwinningAlberta Geel won de uitwedstrijd tegen KSKS Herentals. Alberta Geel kwam in de eerste helft op een voorsprong van 0-2 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 1-2.

White Star beëindigt reeks van vijf nederlagenDe wedstrijd tussen KSKS Herentals en White Star eindigde op 1-3. Voor deze uitwedstrijd van zaterdag had White Star vijf opeenvolgende nederlagen geleden.

Le quotidien mouvementé d'une famille à PulleAnneke (49) de Pulle, son mari Phille (51) et leurs fils Ricky (17) et Vinnie (12) essaient de profiter au maximum de chaque jour malgré le chaos familial.