• 📰 gva
  • 25 sec. here

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Kalfort Puursica heeft de thuiswedstrijd gewonnen tegen Schelle Sport op zaterdag. De wedstrijd eindigde op 4-2.

De score werd in de 26ste minuut geopend door de thuisploeg via Bram Verhavert. Jasper Lauwens bracht in de 36ste minuut Kalfort Puursica op 2-0. Direct na de rust vergrootte Dennis De Backer de voorsprong van Kalfort Puursica. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Joren Van Keer en bouwde de voorsprong uit. Robbe Smets milderde de score voor Schelle Sport in de 73ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Kalfort Puursica drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Schelle Sport drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Op 8 oktober om 15 uur speelt Kalfort Puursica een uitwedstrijd tegen Bornem. Die dag speelt Schelle Sport bij tegen Walem.

DOELPUNTEN: 26' Verhavert 1-0, 36' Lauwens 2-0, 47' De Backer 3-0, 58' Van Keer 4-0, 73' Smets 4-1, 91' Aabbou 4-2.