“Hoe kun je dat zeggen? We hadden toch controle?”: Ronny Deila beleefde de 2-1 in Molde anders dan de fans en

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 38 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 18%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Club Brugge was ondermaats in Molde (2-1). Althans, dat vonden wij. Ronny Deila zag het anders. Dit was zijn integrale persconferentie. “Ik denk niet dat ik veel meer had kunnen doen.”

“Hoe kun je dat zeggen? We hadden toch controle?”: Ronny Deila beleefde de 2-1 in Molde anders dan de fans en journalistenONZE PUNTEN. “Hij speelde te nonchalant en verloor continu de bal”: sterkhouder geeft niet thuis bij Union, waar middelmaat troef wasKeer op keer hetzelfde liedje, en ’t is geen rock-’n-roll: zwak Club Brugge verliest met 2-1 in Molde en moet volgende week vol aan de bakJacuzzi’s al drie jaar gesloten uit vrees voor...

“Club Brugge riskeert een halfleeg stadion in de terugmatch”: onze watcher ziet hoe blauw-zwart zijn seizoen moet redden in Europa Hij is de nummer één van AS Roma, dus zijn de Rode Duivels de volgende stap voor Mile Svilar? “Als Tedesco hem zou oproepen, zal hij er wel over nadenken” Keer op keer hetzelfde liedje, en ’t is geen rock-’n-roll: zwak Club Brugge verliest met 2-1 in Molde en moet volgende week vol aan de bak“Maxim De Cuyper is de illustratie van de verwarring die twijfelende Ronny Deila stichtte”: onze chef voetbal scherp voor Club-coach na Europees verliesONZE PUNTEN. “Hij speelde te nonchalant en verloor continu de bal”: sterkhouder geeft niet thuis bij Union, waar middelmaat troef wasEUROPA LEAGUE.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

‘Hoe meer gebakken lucht Paul Van Tigchelt verkoopt, hoe hoger hij hoopt te stijgen’Soms geloof je je oren niet. Bij de zoveelste rist onheilsberichten over Brussel-Zuid liet ook de minister van Justitie de kans niet voorbijgaan om in het
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Hemiksem toont Vlaanderen hoe het kan afkicken van betonTerwijl Vlaanderen naar open ruimte snakt, komen er elke dag tien voetbalvelden beton bij. De Antwerpse gemeente Hemiksem toont hoe het wél moet. “Een speelplaats ontharden is sympathiek, maar hier hebben we veel meer impact.”
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

N-VA krijgt een dreun in de peilingen: hoe gaat de partij daarmee om?N-VA krijgt een dreun in de peilingen en duikt onder de mythische 20?procent. Kleine broer Vlaams Belang is intussen ‘grote broer’ geworden. Gooit Bart De Wever het roer nog om?
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

De Belgiëroute: hoe de Nederlandse vee-industrie gewonde en zieke dieren in onze slachthuizen dumptIn 2022 verwerkten Belgische slachthuizen maandelijks zo’n 25,83 miljoen dieren, waaronder vee uit Nederland. Hoeveel dieren precies de grens oversteken
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Hoe Rohan Bopanna de oudste grandslamwinnaar ooit in het dubbelspel kon wordenDat geduld een mooie deugd is, werd op de jongste Australian Open in het tennis nog eens bewezen. Na zestig vergeefse pogingen om een grandslamtitel in
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Hoe de busbouwersfamilie Van Hool zichzelf vastreed met onderlinge twistenDe familie Van Hool was lang een klinkende naam in industrieel Vlaanderen. Maar met aanhoudende twisten ondermijnde ze haar eigen succes. Naijver, achterdocht en zelfs onderlinge spionage: alle clichés van een familiebedrijf passeerden de revue.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »