Hoe een verkeersovertreding eindigde in een steekpartij: “beleefde jongen” moet voorlopig drie maanden naar instelling

Hoe een verkeersovertreding eindigde in een steekpartij: “beleefde jongen” moet voorlopig drie maanden naar instelling

29-01-22 05:48:00

Hoe een verkeersovertreding eindigde in een steekpartij: “beleefde jongen” moet voorlopig drie maanden naar instelling

Met zijn twaalf jaar wordt de jongen die donderdag in het Limburgse Peer een wijkagent neerstak de jongste bewoner van de halfopen instelling in Mol. Volge...

Met zijn twaalf jaar wordt de jongen die donderdag in het Limburgse Peer een wijkagent neerstak de jongste bewoner van de halfopen instelling in Mol. Volgens zijn advocate waren er voordien geen problemen: noch op school, noch met de politie. En al zeker niet met de wijkagent, die hij niet kende. “De jongen was op bevel van zijn mama wel van school veranderd, op de vlucht voor foute vrienden.”

Pieter Huyberechts en Phillip Pergens

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

3 maanden .. dan mag ie terug naar school om zn ongelovige klasgenootjes neer te steken .. 😶 Ik weet niet wat journalisten tegenwoordig 'beleefd' vinden maar ik vrees dat hun moreel kompas al een paar jaar tilt slaat. Dit kan je toch niet meer goedpraten? Broer op 14 al overval, hij dit, daar scheelt toch iets aan de opvoeding of de mentaliteit thuis?

Zo ne beleefde jongen: de agent zei: mijne rug kriebelt, zo beetje overal, steekt eens een paar keer zei die tegen die beleefde jongen. Alweer islam tuig. Maakt niet uit hoe oud die zijn, vele worde zo opgevoed, krapuul, low life people en tzal er niet beter op worden. Die 3 maand gaan geen Reet geholpen hebben . Maar zo ver zien onze wereldvreemde rechters niet .

Hij steekt 'beleefd' een agent in de rug? Straks is het nog de wijkagent zijn schuld.. 🙄 'Op de vlucht voor foute vrienden', Echt? Hadden ze nog grotere messen dan? 'Beleefde jongen', nog nooit een beleefde jongen in mijn 64 jaar ontmoet die een mes bij had. Die kranten tegenwoordig 🤮

Hoe moet het nu verder met de 12-jarige jongen die agent neerstak? Hoe zal hij bestraft worden?Hoe moet het nu verder met de 12-jarige jongen die donderdag vlak na schooltijd twee messteken gaf aan een wijkagent in Peer? Een 12-jarige bestraffen kan,... En heel wss is hij al thuis ... Waar hij gefeliciteerd wordt met zijn aanval op die ongelovige hond. inshallah Hij is thuis wellicht de held. Een voorbeeld voor anderen. Zolang jullie daarover zwijgen, zijn jullie medeplichtig. Weer een kans om een voorbeeld te stellen. Nationaliteit afnemen en land uitzetten.

Lien Maes schrijft thesis over openbare WC's in Brussel: 'Hoe meer er zijn, hoe minder vandalisme en wildplassen'Lien Maes schrijft thesis over openbare WC's in Brussel: 'Hoe meer er zijn, des te minder vandalisme en wildplassen' vrtnws Tegenwoordig kan je toch met alle onzin afstuderen.

Hoe het energiedebat vervelt tot een perceptiestrijdZijn het de voorstanders van de lagere btw die de boel blokkeren, of net grote tegenstander Open VLD?

Hoe Club bloeide terwijl Union verdween: de topper van de speeldag in vijf cijfersDonderdagavond staat met Union-Club Brugge een onvervalste topper in de Jupiler Pro League op het programma. Met deze vijf cijfers bent u helemaal klaar voor de wedstrijd.

VUB-prof beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag: “Iedereen wist hoe hij was”Een 49-jarige hoogleraar is door de VUB aan de deur gezet na meerdere meldingen van grensoverschrijdend gedrag. ‘Dat hij geen prof meer is, geeft me wel he...

VUB-prof beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag: “Iedereen wist hoe hij was”Een 49-jarige hoogleraar is door de VUB aan de deur gezet na meerdere meldingen van grensoverschrijdend gedrag. “Dat hij geen prof meer is, geeft me wel he... Herken je dat soort gedrag? Altijd direct melden!

Arrestatie van één van de twee broers na de steekpartij. Met zijn twaalf jaar wordt de jongen die donderdag in het Limburgse Peer een wijkagent neerstak de jongste bewoner van de halfopen instelling in Mol. Volgens zijn advocate waren er voordien geen problemen: noch op school, noch met de politie. En al zeker niet met de wijkagent, die hij niet kende. “De jongen was op bevel van zijn mama wel van school veranderd, op de vlucht voor foute vrienden.” Pieter Huyberechts en Phillip Pergens Vandaag om 03:00