Gemeentebelangen heeft bedenkingen bij kosten voor sloop parochiezaal Sint-Jozef

Geen Tag Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De gemeenteraad van Rijkevorsel heeft het bestek voor de sloop van de parochiezaal in Sint-Jozef goedgekeurd. De kosten worden geraamd op 335.000 euro en de werken staan gepland in de zomervakantie.

De parochiezaal is al enkele jaren gesloten omdat ze niet brandveilig is. Het gemeentebestuur heeft het gebouw twee jaar geleden aangekocht om te renoveren. Omdat een studie aantoonde dat ingrijpende en dure werken nodig zijn om de parochiezaal te moderniseren, is vorig jaar beslist om te slopen. Het nabijgelegen gemeenschapscentrum krijgt een aanbouw die in oppervlakte vergelijkbaar is met die van de parochiezaal. Op de site van de parochiezaal komt een groene zone. “Het bedrag van 335.

Politie onderschept BMW-bestuurder met levenslang rijverbod die met hoge snelheid door fietsstraat scheurt: auto kwijt Hieronder vind je een overzicht van de uitslagen en doelpuntenmakers van alle Antwerpse ploegen die afgelopen weekend in actie kwamen.Zwarte Leeuw B won de thuiswedstrijd tegen Meerle. Zwarte Leeuw B kwam in de eerste helft op een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 2-1.De eerste helft bleef zondag nog doelpuntloos tussen Sint- Jozef en Grobbendonk, maar in de tweede helft nam Grobbendonk de controle over het duel en won uiteindelijk met 1-2.

/  🏆 12. in BE

Verboven leidt Sint-Jozef langs ZoerselSint-Jozef won de thuiswedstrijd tegen Zoersel zaterdag met 1-0.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Sint- Jozef kan zegereeks van Wechelderzande niet stoppenWechelderzande en Sint- Jozef namen het zondag tegen elkaar op. Wechelderzande begon aan de wedstrijd na zeven opeenvolgende overwinningen. Het liet geen steek vallen en won ook dit duel, met 3-1.

Leenaerts scoort twee keer voor Loenhout B in wedstrijd tegen Sint-JozefLoenhout B boekte zaterdag een 3-1 overwinning in de thuiswedstrijd tegen Sint-Jozef.

Sint-Lenaarts B sleept gelijkspel uit de brand in de uitwedstrijd tegen Sint-Job BSint-Lenaarts B had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Sint-Job B. Sint-Job B stond bij rust met 3-2 voor, maar Sint-Lenaarts B kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde op 4-4.

Fotovrienden Rijkevorsel komen na vijf jaar weer naar buiten met tentoonstellingIn zaal ’t Centrum organiseert vzw Fotovrienden Rijkevorsel op 13 en 14 april een tentoonstelling.

Jozef en Angele gehuldigd voor briljanten huwelijk: “Precies 65 jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootjeJozef De Smet en Angele Van Hove uit Sint-Katelijne-Waver vierden donderdag een erg bijzondere verjaardag. Precies 65-jaar geleden stapte het echtpaar in het huwelijksbootje. Dat briljanten huwelijk werd recent nog gevierd met een huldiging op het gemeentehuis.