• 45 sec. here
  • News: 21%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

In de wedstrijd zondag tussen FC De Kempen en Ranst, kwam FC De Kempen al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 0-2-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 0-4 zege.

FC De Kempen kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Zico Gielis scoorde na 6 minuten. FC De Kempen voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 0-2 toen Senne Dierckx scoorde in de 14de minuut. Dierckx scoorde nog een keer in de 66ste minuut. De uitploeg vond het net nogmaals via Gielis in de 82ste minuut.

Op zaterdag 28 oktober speelt Ranst om 20 uur uit tegen Antonia en neemt FC De Kempen het thuis op tegen White Star om 19.30 uur.Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.STANDPUNT. Gwendolyn Rutten staat ongetwijfeld niet alleen met haar frustratie: Vivaldi leeft nog, Open Vld is op sterven na doodIn de wedstrijd zondag tussen FC De Kempen en Ranst, kwam FC De Kempen al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren.

Van heinde en verre kwamen ze, zowel de deelnemers als toeschouwers van de spektakelrijke pompoenregatta aan de Ark van Noë in Lichtaart . De veertiende editie van deze ludieke race in …Waarom specifiek Mexicaanse gastarbeiders naar hier worden gehaald om in meth labo’s te werken Voor deze band kampeerden heel wat meisjes al om 6u ’s ochtends aan De Roma: “We gaan schreeuwen, maar niet gillen”

/  🏆 12. in BE

Eeuwigdurende miserie op spoor, maar woordvoerders Infrabel en NMBS zijn stellig: “Kempen zijn zeker geen achtToen begin september spoorwegbeheerder Infrabel doodgemoedereerd meedeelde dat er tot eind november opnieuw werkzaamheden zouden worden uitgevoerd op de spoorlijnen van Mol naar Antwerpen en van Turnhout naar Antwerpen, veroorzaakte dat allicht stroomonderbrekingen in de bovenleidingen van de hersenen van de Kempense reizigers.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Kempen scoort drie keer voor Blauwvoet Oevel in wedstrijd tegen Lille UnitedDankzij een hattrick van Goya Kempen versloeg Blauwvoet Oevel Lille United met 5-3. Liese Maes maakte de andere twee doelpunten voor de winnaars, terwijl Baranco en Goris de treffers voor Lille United scoorden.

Zege KFC De Kempen op Herselt BKFC De Kempen versloeg Herselt B met 4-1 op zaterdag.

FC De Kempen B verslaat Kessel UnitedZondag won FC De Kempen B haar thuiswedstrijd tegen Kessel United. De wedstrijd eindigde op 4-2.

Doelpuntenfestijn van Van De Vyver en YilmazKattia Van De Vyver en Simge Yilmaz kregen ieder vier doelpunten in de wedstrijd tussen Ranst en Brecht. Ranst 8-1 won in de thuiswedstrijd. En Beyers rondde succesvol af voor Brecht.

Aantal weekendongevallen in provincie Antwerpen daalt maar nietOndanks al bijna dertig jaar van WODCA-controleacties, blijven er heel wat nachtelijke weekendongevallen gebeuren in de provincie Antwerpen. In vergelijking met dezelfde periode in 2022, gaat het dit jaar van januari tot september zelfs om een lichte stijging (+3%) tot 336 stuks. Vooral in de Kempen neemt het probleem toe.