• 21 sec. here

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

FC De Kempen B won zondag het uitduel met Meerle. De wedstrijd eindigde op 3-4.

Uchenna Iwuji opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team. Meerle maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Miquel Ten Brink scoorde in de 14de minuut. Lander Moorkens bracht in de 27ste minuut de uitploeg opnieuw op voorsprong. Teun Goethaert bracht in de 32ste minuut FC De Kempen B op 1-3. Direct na de rust verkleinde Bjorn Voeten de marge voor Meerle. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Goethaert en bouwde de voorsprong uit.

Zondag 22 oktober zullen beide teams hun volgende competitiewedstrijd spelen. Meerle zal om 14.30 uur uit tegen HIH Turnhout spelen. FC De Kempen B neemt het om 15 uur thuis op tegen Kessel United. GELE KAARTEN: 26' Ten Brink , 56' Van Doorn , 76' Van Bavel , 81' Vermeiren , 87' Van Riel .MechelenOVERZICHT. Alle doelpuntenmakers van afgelopen weekend in het Antwerpse voetbal

/  🏆 12. in BE

KFC De Kempen wint ondanks sterke comeback van Netezonen BDe wedstrijd tussen Netezonen B en KFC De Kempen eindigde op 2-3. Uitploeg KFC De Kempen leidde in de eerste helft met 0-2. Netezonen B slaagde er niet in om terug te komen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Eerste nachtelijke vrieskou op komst naar de Kempen: “Normaal hebben we recht op 15 graden, maar daar komen weHaal je dikke truien maar uit de kast. Het herfstweer dat sinds zaterdag in ons land is, blijft ook zondag en de komende dagen nog aanwezig. Meer zelfs, het gaat voor het eerst vriezen ’s nachts. “Ook in de Kempen wordt geflirt met het vriespunt.”

Zware brand in recyclagebedrijf Oevel, inwoners Geel en Westerlo moeten ramen en deuren gesloten houdenEr is brand uitgebroken in een recyclagebedrijf in Oevel, in de Antwerpse Kempen. Een berg afval vatte er om een nog onduidelijke reden vuur. De brandweer is massaal ter plaatse, maar het afval blussen is niet evident en er is heel wat rookontwikkeling.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

St. Mart. Halle wint sensationeel duel met PulderbosSt. Mart. Halle won zaterdag het uitduel met Pulderbos. De wedstrijd eindigde op 2-4.

Vorselaar wint sensationeel duel met Sint-DimpnaVorselaar won zaterdag het thuisduel met Sint-Dimpna. De wedstrijd eindigde op 5-3.

Linda Olen wint sensationeel duel met BeekhoekLinda Olen won zondag het uitduel met Beekhoek. De wedstrijd eindigde op 3-4.