• 📰 gva
  • 13 sec. here

Tweede Provinciale A - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

Ekeren kwam in de eerste helft op een 2-1 achterstand tegen Mariaburg, maar in de tweede helft kwam Ekeren goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 2-2.

Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Wesley Van Hooydonk scoorde na 8 minuten. Niels De Braekeler bracht in de 23ste minuut Mariaburg op gelijke hoogte. De Braekeler nam de leiding toen hij nog een keer scoorde na meer dan een half uur. Direct na de rust bracht Foeke Wauters Ekeren langszij.

Ekerse verhalen uit 1944: verzetskoppel ontsnapte aan de beul, Canadese soldaten ontsnapten niet aan de bom Ekerse Theaterzaal stelt programma nieuw seizoen voor: “De artiesten worden hartelijk ontvangen en komen daarom graag terug”

/  🏆 12. in BE

De Wilde maakt twee goals voor Ekeren Donk in wedstrijd tegen Mariaburg BEkeren Donk won zondag de uitwedstrijd tegen Mariaburg B met 1-4.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Maria-ter-Heide blijft verliezen na thuisnederlaag tegen Mariaburg BIn de ontmoeting tussen Maria-ter-Heide en Mariaburg B op zaterdag was Mariaburg B de sterkere ploeg. De wedstrijd eindigde op 2-4 en dat betekent dat Maria-ter-Heide nu zeven keer op rij verloren heeft.

Lastige wedstrijd eindigt in winst voor Mariaburg tegen ZwijndrechtDe wedstrijd tussen Zwijndrecht en Mariaburg ging alle kanten op. De thuisploeg Zwijndrecht had tot de rust een voorsprong van 1-0 maar na de pauze boog Mariaburg een achterstand om in een 1-3 overwinning. Zwijndrecht moest met negen spelers verder na twee rode kaarten.

Duel tussen Mariaburg B en Antonia B blijft doelpuntloosAntonia B en de thuisploeg Mariaburg B speelden zaterdag gelijk. Geen van beide ploegen kwam tot scoren.

Mariaburg wint spektakelwedstrijd van WillebroekseMariaburg heeft zondag een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Willebroekse te winnen met 1-5. De uitploeg leidde bij rust met 0-2.

Ekeren zet 27 jubileumkoppels in de bloemetjes: “Hopelijk halen we samen zeventig jaar getrouwd”Met oorkondes en medailles worden maar liefst 27 Ekerse koppels beloond met hun jaren huwelijk. Tijdens een gezellige namiddag in het Hof ter Delft klinken ze met hun familie, worden foto’s gemaakt en aandenken meegegeven.