Einde na 70 jaar van streekwinkel huis Vervoort: “Spijkers per stuk, klokken of Disney-beeldjes? Het mag nu al

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 56 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 26%
  • Publisher: 63%

Geen Tag Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Huis Vervoort in Broechem sluit straks na zeventig jaar de deuren. Leen Vervoort wordt dit jaar 67 en gaat met pensioen. Tot 11 april is de winkel dicht, op 12 april start de grote uitverkoop. Van vijsjes tot nagels per stuk, van wasmanden over postuurtjes en potten en pannen: er is (bijna) niks dat je er niet vindt.

Einde na 70 jaar van streekwinkel huis Vervoort: “Spijkers per stuk, klokken of Disney-beeldjes? Het mag nu allemaal weg”

Op de E313 in Ranst is deze week de bouw van een nieuwe brug over de snelweg gestart. Die werken leveren heel wat hinder op. Het verkeer moet het in beide richtingen met twee rijstroken minder …Op de E313 in Ranst is deze week gestart met de bouw van een nieuwe brug over de snelweg. Het verkeer moet het in beide richtingen met twee rijstroken minder stellen, wat dinsdag meteen resulteerde …

De karavaan van de Scheldeprijs, de oudste Vlaamse voorjaarsklassieker, rijdt woensdag 3 april van Terneuzen naar Schoten. Exact tachtig jaar geleden werd in Kapellen de ‘vergeten Scheldeprijs’ in … Volgens raadslid Roel Vermeesch zet de gemeente Ranst de Vlaamse subsidie van 250.000 euro voor de nieuwe jeugdlokalen voor KSA en Chiro Broechem op de helling.Colruyt is in beroep gegaan bij de bestendige deputatie tegen de weigering van het college van burgemeester en schepenen van Ranst voor een supermarkt in de Van Den Nestlaan in Broechem.Raadslid Fernand Bossaerts stelt zich vragen over de slechte toestand van enkele buurtwegen, die normaal een onderhoudsbeurt hadden moeten krijgen.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Nieuw op 1 april: nieuwe regels in kinderopvang, hoger minimumloon en einde van klassieke stookolieEen nieuwe maand, een nieuwe reeks beslissingen. Zo gelden er vanaf 1 april nieuwe voorrangsregels in de kinderopvang, gaat het minimumloon omhoog, en verdwijnt de klassieke stookolie.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Einde van klassieke stookolie en hoger minimumloon: dit verandert vanaf 1 aprilEen nieuwe maand, een nieuwe reeks beslissingen. Zo gelden er vanaf 1 april nieuwe voorrangsregels in de kinderopvang, gaat het minimumloon omhoog, en verdwijnt de klassieke stookolie.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Minister-president Rudi Vervoort neemt coördinatie Brusselse drugsproblematiek op zichIn bijzijn van de Hoge Vertegenwoordiger van de Brusselse Agglomeratie Sophie Lavaux, korpschef van de politiezone Zuid Jurgen De Landsheer en Anderlechts
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Hoger minimumloon, nieuwe voorrangsregels in kinderopvang en einde van leurkaart: dit verandert er vanaf 1 aprHet minimumloon stijgt, werkende ouders krijgen voorrang bij de kinderopvang en 130 huisartsen kiezen voor een nieuw financieringsmodel. Het zijn enkele voorbeelden van de veranderingen die de maand april met zich meebrengt. Ontdek hier wat er verandert.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Lotte Kopecky ziet ploegmakker vertrekken: Tourwinnares Demi Vollering verlaat SD Worx-Protime aan het einde vEen opvallende wending in het vrouwenwielrennen. Demi Vollering, ploegmakker van Lotte Kopecky, verlaat SD Worx-Protime aan het einde van het seizoen. Dat bevestigde ploegleider Danny Stam aan GCN. De Nederlandse Tourwinnares is einde contract en kan op veel interesse rekenen van andere teams.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Hoofd Witte Huis-journalisten wil einde aan diefstal aan boord van Air Force One“Het lijkt alsof iedereen steelt van Air Force One”. Dat schrijft de Amerikaanse nieuwssite Politico naar aanleiding van een oproep van Kelly O’Donnell, de voorzitter van het korps aan Witte Huis-journalisten, om niet langer objecten te ontvreemden aan boord van het vliegtuig van de Amerikaanse president.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »