Eerste ronde presidentsverkiezingen in Italië levert niets op

25-01-22 00:59:00
Eerste ronde presidentsverkiezingen in Italië levert niets op

Eerste ronde presidentsverkiezingen in Italië levert niets op

Italië

Eerste ronde presidentsverkiezingen in Italië levert niets op

De eerste ronde in de Italiaanse presidentsverkiezingen heeft nog geen winnaar opgeleverd. De grootste regeringspartijen hadden vooraf aangekondigd dat hun...

mdm iroFoto: EPA-EFEDe eerste ronde in de Italiaanse presidentsverkiezingen heeft nog geen winnaar opgeleverd. De grootste regeringspartijen hadden vooraf aangekondigd dat hun parlementsleden blanco zouden stemmen.De ambtstermijn van de zittende president Sergio Mattarella loopt, na zeven jaar, ­begin februari af. De parlementsleden en afgevaardigden van de twintig regio’s zijn dus op zoek naar een nieuwe president. Een eerste stemronde leverde echter niets op. Niemand geraakte aan twee derde van de stemmen van de kiesgerechtigden. Pas bij de vierde ronde, donderdag, wordt er een resultaat verwacht. Dan volstaat een absolute meerderheid.

Lire la suite: De Standaard »

‘Visse-president’ Wilfried (60) neemt afscheid van de Zoo: “Ja, ik eet vis. In de natuur eet de ene helft de andere op, ik zit graag bij de eerste”Na een carrière bij General Motors en als zelfstandig uitbater van een vissenwinkel belandde Wilfried Van der Elst (60) uit Schoten in 1999 als vissenverzo...

Eerste beelden van rellen tijdens coronabetoging in Brussel

Eerste beelden van rellen tijdens coronabetoging in BrusselGemaskerde personen zoeken in de Europese wijk de confrontatie op met de politie. Ze gooien met hekken, stoelen en andere voorwerpen. De politie zet traang... Antifa hoort daar bij een vreedzame demonstratie niet thuis , komen maar voor 1 ding en dat is rotzooi trappen Wat valt er te zien behalve rookbommen ? Maar allez toch mss zijn dit wel migranten en moeten we oog hebben voor de gevolgen vn hun trauma’s .....

Britse premier Johnson had tijdens eerste lockdown verjaardagsfeestjeDe Britse premier Boris Johnson had tijdens de eerste lockdown in 2020 een verjaardagsfeestje waarbij hij tegen zijn eigen coronaregels heeft gezondigd, zo heeft ITV News maandag bericht.

Opnieuw onthulling in Partygate: Britse premier Johnson had tijdens eerste lockdown verjaardagsfeestje

Opnieuw onthulling in Partygate: Britse premier Johnson had tijdens eerste lockdown verjaardagsfeestjeDe Britse premier Boris Johnson had tijdens de eerste lockdown in 2020 een verjaardagsfeestje waarbij hij tegen zijn eigen coronaregels heeft gezondigd, zo... Enzo moet het ik heb ook party’s 🥳 gehouden met 20 man in de tuin en op de trampoline met 10 man en daarna doorheen gezakt hahaha prachtig alleen me dochter was er niet blij mee daarna lekkere 🍖bbq

Opnieuw onthulling in Partygate: “Boris Johnson hield verjaardagsfeestje tijdens eerste lockdown”

Opnieuw onthulling in Partygate: “Boris Johnson hield verjaardagsfeestje tijdens eerste lockdown”De Britse premier Boris Johnson hield een verjaardagsfeestje tijdens de eerste lockdown in 2020. Dat heeft ITV News onthuld. Johnson overtrad zo de coronar... Misschien in eigen land ook eens wat meer graven. Wat deden onze geliefde politici in een gekend Genks restaurant terwijl wij eveneens in volle lockdown zaten?

Zijn opzettelijke besmetting met coronavirus is niet eerste bedenkelijke ‘stunt’: wie is Pieter Loridon?

Zijn opzettelijke besmetting met coronavirus is niet eerste bedenkelijke ‘stunt’: wie is Pieter Loridon?“De nederlaag van weldenkendheid”, “de LoriDOM-variant is airborn” of simpelweg “debiel”. Antwerpenaar Pieter Loridon krijgt bakken kritiek. Op sociale med... Hey leugenpers rot eens op bio vaccin ....puur natuur.

Gisteren om 22:51 mdm iro Foto: EPA-EFE De eerste ronde in de Italiaanse presidentsverkiezingen heeft nog geen winnaar opgeleverd.Na een carrière bij General Motors en als zelfstandig uitbater van een vissenwinkel belandde Wilfried Van der Elst (60) uit Schoten in 1999 als vissenverzorger in de Zoo.Vandaag om 15:08 door fc Gemaskerde personen zoeken in de Europese wijk de confrontatie op met de politie..

De grootste regeringspartijen hadden vooraf aangekondigd dat hun parlementsleden blanco zouden stemmen. De ambtstermijn van de zittende president Sergio Mattarella loopt, na zeven jaar, ­begin februari af. Met vissen werken en geen zeurende klanten over de vloer krijgen, dat was geweldig”, lacht Van der Elst. De parlementsleden en afgevaardigden van de twintig regio’s zijn dus op zoek naar een nieuwe president. In het Jubelpark worden de speeches en de betoging officieel afgebroken. Een eerste stemronde leverde echter niets op. Mensen met een hart voor de dieren en honger naar kennis ter zake. Niemand geraakte aan twee derde van de stemmen van de kiesgerechtigden. Nog volgens het ITV News zouden vrienden van de familie Johnson 's avonds boven in de residentie van de regeringsleider zijn langsgeweest.

Pas bij de vierde ronde, donderdag, wordt er een resultaat verwacht.” Bieke Lathouwers. Dan volstaat een absolute meerderheid. Het presidentschap is een ­eerder ceremoniële functie in het land, maar op cruciale momenten – bij een regeringsvorming of een politieke crisis – kan de president wel degelijk sterk wegen. In een ­politiek woelig land als Italië brengt de president geregeld de nodige rust en stabiliteit. Oud-premier Silvio Berlusconi (85) aasde op de functie, maar trok zich . Lees ook: Bye Bye Boris? Deze blunders brengen de Britse premier in nauwe schoentjes Het luidt dat zijn vrouw Carrie een verrassingsfeestje voor hem had georganiseerd op 19 juni 2020.