• 📰 gva
  • 19 sec. here

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Lentezon won de uitwedstrijd tegen Merksplas zondag met 0-2 dankzij doelpunten van Mathias Eelen en Wouter Van Den Bogaert.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Eelen zich gelden toen hij scoorde en Lentezon op voorsprong bracht. De uiteindelijke 0-2 voor Lentezon werd in de 90ste minuut gemaakt door Wouter Van Den Bogaert.

In de volgende wedstrijd speelt Merksplas op zaterdag 21 oktober om 20 uur bij Herselt. Lentezon ontvangt zondag 22 oktober om 15 uur Sint-Job.GELE KAARTEN: 33' Coeckelberghs , 48' Van Schijndel , 62' Borgmans , 62' Hulsman , 65' Goolaerts , 89' Pleysier .MechelenOVERZICHT. Alle doelpuntenmakers van afgelopen weekend in het Antwerpse voetbal

/  🏆 12. in BE

Van Den Schoor scoort vier keer voor Bevel B dat wint van BerendrechtFre Van Den Schoor sloeg 4 keer toe toen Bevel B Berendrecht versloeg met 6-1 in de thuiswedstrijd. Dien Daems en Nieke Nicolay scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, en Hau passeerde de doelvrouw voor Berendrecht.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

De ‘verdwenen miljoenen van Kuifje’ en de geheimen van de erven van tekenaar HergéKuifje is de bekendste Belgische stripfiguur ter wereld. Toch is er amper speelgoed van hem en is het Hergé museum verlieslatend, net als het bedrijf dat de erfenis van tekenaar Hergé beheert. In zijn boek De verdwenen miljoenen van Kuifje legt auteur Jean-Pierre Levée uit hoe dat komt.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Van Keer en Van Nuffel bezorgen Bonheiden zege tegen KalmthoutBonheiden won de thuiswedstrijd tegen Kalmthout zondag met 2-0 dankzij doelpunten van Dylan Van Keer en Ilias Van Nuffel.

Theatermaker Jozef van den Berg, de man die uit de poppenkast brakDe Nederlandse acteur, theatermaker en poppenspeler Jozef van den Berg is overleden. In de jaren 70 en 80 ontroerden zijn poppenvoorstellingen ook in Vlaanderen.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Reynaert waakt voortaan over “een van de mooiste plekjes van het Waasland”Het stiltegebied van de Fondatie van Boudeloo heeft er een nieuwe trekpleister bij. Op het terrein van het pompgemaal aan de Stekense Vaart werd een rustpunt aangelegd in het teken van Reynaert de vos.

Gedwongen evacuatie van patiënten is equivalent van doodvonnis, stelt de WHONieuws, opinie en duiding
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »