DPG Media Privacy Gate

23-01-22 18:08:00

LIVE. 50.000 betogers volgens politie - Rellen in Jubelpark - Kat- en muisspel met gemaskerde relschoppers

Lire la suite:
VTM NIEUWS »
Loading news...
Failed to load news.

Brilleke opzetten vtmmeke 🤡😂😂 Eeder is ooit al een filmpje verschenen op internet volledig in 't zwart gemaskerde die uit een federale wagen sprongen en boel zoeken tegen vredelievende betogers in Brussel. En dan noemen ze rellen tegen mensen die voor onze vrijheid opkomen . Ja we weten dat ze al een paar jaar op school niet deftig meer leren 'TELLEN' !

50.000? 😂😂😂😂 oh rioolpers!! 😂😂😂 Franse anarchisten? Rellen NAAST het Jubelpark, op het Schumanplein. Heeft niks met de betogers te maken, die stonden braaf ik het Jubelpark te luisteren naar de speeches. Dat extreem links antifa tuig breekt de boel af, maar het zijn de vredevolle betogers die volgens VTM nieuws en Het Laagste Nieuws dat de boel kort en klein slaan. En dan schrikken jullie reporters dat mensen ze vlakuit in hun gezicht zeggen wat ze denken. Regime pers!

Jullie zijn een 0 vergeten. Het waren er 500.000 jullie leugenaars ! Ongelooflijk partijdig en manipulerend wc krantje die HLN_BE en het blijft duren. Wanneer gaan we eens betogen, of in hun woorden rellen schoppen tegen die met subsidies omgekochte media! Ik doe alvast mee. 50.000? *proest het uit* Schreef het al: ik was bij rakettenbetoging, 300.000 man, ging van Brussel-Zuid nr Brussel-Noord. Dit was meer. Veel meer. Massa stond aan Jubelpark en nog waren ze aan het starten aan Brussel-Noord.

250000 betogers en rellen door antifa

DPG Media Privacy GateIk voorspel dat dit overlegcomité een draak zal baren. coronadebat Hoofd van de South African Medical Assocation én ontdekker van de Omicron Variant Angelique Coetzee “Ik mocht van wetenschappers en Europese politici met geen woord reppen over het feit dat deze nieuwe variant zeer milde klachten veroorzaakt !” Zalig, laat ze maar kibbelen. Als er geen coronabarometer is voor 24u vanavond moet Frank VDB zijn ontslag geven.

De amokmakers komen het weer verpesten en jullie geven ze weer het platform en de aandacht ipv die te geven aan de duizenden die een boodschap van verbinden brengen !!! Ga je schamen pers !!! Mag ik vanavond in de studio komen uitleggen het verschil tussen betogers en relschoppers? Of komt nonkel Marc weer?

DPG Media Privacy GateJa want er lopen veel mensen rond met een verkoudheid. Hoogste alarmfase!!! Dus eigenlijk is die barometer geen fluit waard want blijkbaar kan men de voorwaarden aanpassen om het gewenste kleurtje te verkrijgen. Zoals ze de ziekenhuiscijfers hebben gemanipuleerd om het volk te onderdrukken met een cst zullen ze de barometer ook wel manipuleren. Piece of cake voor ze. 😐

DPG Media Privacy GateHoe ziek was een overleden patiënt dan? proficat en nu eventjes de realiteit gaan bekijken in de ziekenhuizen en alle aandoeningen in de verf zetten die net hetzelfde veroorzaken. maar ah dat verkoopt niet natuurlijk! Dat ziet er mij nu toch geen oudere uit.

DPG Media Privacy GateRIP

DPG Media Privacy Gateraar plaats voor een oefenmatch ma ok! 😄

DPG Media Privacy Gate