Dood van Dean zou vermeden zijn met beter beleid, vindt psychiater: “De minister verschuilt zich achter slechte excuses”

Dood van Dean zou vermeden zijn met beter beleid, vindt psychiater: “De minister verschuilt zich achter slechte excuses”

18-01-22 21:20:00

Dood van Dean zou vermeden zijn met beter beleid, vindt psychiater: “De minister verschuilt zich achter slechte excuses”

“De minister verschuilt zich achter slechte excuses.” Forensisch psychiater Nils Verbeeck windt er geen doekjes om. Volgens hem had de situatie met Dave De...

“De minister verschuilt zich achter slechte excuses.” Forensisch psychiater Nils Verbeeck windt er geen doekjes om. Volgens hem had de situatie met Dave De Kock en kleuter Dean vermeden kunnen worden als er een globaal psychiatrisch beleid zou gevoerd worden binnen het gevangeniswezen. “Ons land hinkt hopeloos achterop.”

Nina BernaertsVandaag om 19:00

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

En toch blijft Quikie lekker zitten hoor,kent ie dan helemaal geen schroom maak van België weer één land en schaf al die deelregeringen af en het beleid zal veel beter zijn ! en voor zulke kerels is er maar één straf !! de doodstraf !!! chrisjanssensVB Inderdaad, elke dag een opstel schrijven. Het zou dan zeker niet gebeurd zijn.

Als er niets van ons belastinggeld in zakken en kutten zou blijven plakken was er overschot geweest om justitie en hulpverlening correct bij te staan!!! Wie nu nog achter deze niet verkozenen blijft staan...dan zijn wij de naam mensdom niet eens waardig chrisjanssensVB De dood van dit onschuldig kind had kunnen vermoeden worden moest de doodstraf nog hebben bestaan! Dan was dergelijk krapuul niet meer in de mogelijkheid geweest om in recidive te gaan! Scheelt ook een pak voor de belastingsbetaler en overvolle gevangenissen!

Dat krijg je wanneer de focus van justitie op politieke tegenstanders van het regime gaat liggen. hij had levenslang moeten zitten niet na 10 jaar met psychologische begeleiding, sommige mensen zijn gewoon slecht, tegenwoordig heb je voor elk misdaad een psychologisch excuus nodig?

© Jimmy Kets “De minister verschuilt zich achter slechte excuses.” Forensisch psychiater Nils Verbeeck windt er geen doekjes om. Volgens hem had de situatie met Dave De Kock en kleuter Dean vermeden kunnen worden als er een globaal psychiatrisch beleid zou gevoerd worden binnen het gevangeniswezen. “Ons land hinkt hopeloos achterop.” Nina Bernaerts Vandaag om 19:00 Meer over Overlijden kleuter Dean