• 16 sec. here
  • News: 10%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Exc. Vorst kwam zondag in de eerste helft op voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Laakdal. In de tweede helft werd de voorsprong nog verder uitgebreid en won Exc. Vorst met 4-0.

Met Just4Women organiseerde Gezinsbond Eindhout zaterdag een minibeurs. De vrouwelijke leden kregen een workshop keramiek aangeboden, terwijl lokale handelaars hun producten en diensten promootten.Niets zo goed als voetbal op een zaterdagavond. Met een rijkgevuld programma waren veel doelpunten dan ook een zekerheid. Hieronder vind je een overzicht van de uitslagen en doelpuntenmakers van …Al in de eerste helft kwam Herenthout op voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Netezonen.

IN PROVINCIALE IS HET OOK PLEZANT. De Haaland van Olen United weet de goal weer staan, jubileum in Berg en Dal In provinciale is het ook plezant, vraag dat maar aan de twee vrijwilligers die al vijftig jaar de bloemetjes buitenzetten bij Berg en Dal én dit weekend … in de bloemetjes werden gezet.

/  🏆 12. in BE

OC Capellebeemden moet het kloppende hart van Klein-Vorst wordenDe inwoners van het Laakdalse deeldorp Klein-Vorst hebben er jarenlang op gewacht maar nu hebben ze opnieuw een ontmoetingscentrum. Een 200-tal genodigden mocht vrijdagavond in première een kijkje nemen in OC Capellebeemden.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Dominant SC Duffel te sterk voor F.C. V.D.P. BSC Duffel kwam zaterdag in de eerste helft op voorsprong in de thuiswedstrijd tegen F.C. V.D.P. B. Dat leidde tot een 4-0 overwinning.

Dominant Sint-Job B te sterk voor WildertSint-Job B probeerde zaterdag de controle te krijgen over de wedstrijd tegen Wildert. Dat leidde tot een 3-1 overwinning.

Dominant Wortel te sterk voor EzaartWortel won het uitduel tegen Ezaart zondag met 1-3.

Monastir réussit bien à Mertens qui conserve son titre en dominant facilement PaoliniTenante du titre, Elise Mertens a tenu son rang à Monastir où elle s’est imposée face à Jasmine Paolini en finale pour...
La source: RTBFsport - 🏆 16. / 53 Lire la suite »

Sterke tweede helft genoeg voor Lyra-Lierse tegen HombeekDe eerste helft bleef zaterdag zonder doelpunten tussen Hombeek en Lyra-Lierse, maar in de tweede helft nam Lyra-Lierse de controle over het duel en won uiteindelijk met 0-3.