Dodelijk ongeval op E40 bij Gistel: vermoedelijke transmigrant aangereden richting Jabbeke

Dodelijk ongeval op E40 bij Gistel: vermoedelijke transmigrant aangereden richting Jabbeke #vrtnws

Vrtnws

22-01-22 12:14:00

Dodelijk ongeval op E40 bij Gistel: vermoedelijke transmigrant aangereden richting Jabbeke vrtnws

Rond 1.30 uur deze ochtend gebeurde er een aanrijding op de E40 tussen Middelkerke en Gistel met een dodelijke afloop.

54 minRond 2 uur vannacht kregen de hulpdiensten een oproep binnen voor een persoonsaanrijding op de E40 ter hoogte van Gistel richting Jabbeke. Het slachtoffer werd na de aanrijding nog 200 meter meegesleurd door de auto. In het donker was het lichaam moeilijk te zien en reden nog meerdere auto's over het slachtoffer. Het is niet duidelijk welk voertuig het slachtoffer als eerste heeft aangereden.

Door het ongeval werd de snelweg een drietal uur afgesloten. Het verkeer moest de snelweg verlaten in Middelkerke. Waarschijnlijk gaat om een transmigrant, maar het slachtoffer kon nog niet geïdentificeerd worden. Het parket van Brugge onderzoekt hoe het ongeval precies kon gebeuren.

Lire la suite: VRT NWS »

Wilde wss de knalpot stelen.... Persoon/mens* “Mens op de vlucht* aangereden richting Jabbeke”. Hey , misschien moeten jullie bij dergelijke berichten tweemaal nadenken en ze niet posten of de reacties uitschakelen. Nu is het gewoon wachten op ongepaste reacties. Denk eens na verdorie. De E40 is verboden voor voetgangers, fieters, bromfietsers en landbouwvoertuigen. Eigen schuld dikke bult?

Het is verboden om zich te voet op de snelweg te begeven... case closed dus.🤷‍♂️ Laat dat vermoedelijke maar weg...

Verschillende inbraken in horeca in Gistel en Oudenburg: 'Voor duizenden euro's schade'Verschillende inbraken in horeca in Gistel en Oudenburg: 'Voor duizenden euro's schade' vrtnws Weten ze meteen hoe hun klanten zich voelen na een bezoekje in hun zaak.

Verschillende inbraken in horeca in Gistel en Oudenburg: 'Voor duizenden euro's schade'Verschillende inbraken in horeca in Gistel en Oudenburg: 'Voor duizenden euro's schade' vrtnws Weten ze meteen hoe hun klanten zich voelen na een bezoekje in hun zaak.

Een man die op de E19 loopt, wordt aangereden door vrachtwagen en raakt levensgevaarlijk gewondOp de E19 is vanmorgen vroeg een vrachtwagen ingereden op een man die op de rijbaan liep. Dat gebeurde , ter hoogte van afrit Edegem aan het UZA, in de richting van Brussel. De man is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

DPG Media Privacy Gate

Wie heeft gans Charles gezien?In SintMichiels bij Brugge zijn ze op zoek naar gans Charles. Die woont daar al 20 jaar maar is nu plots verdwenen. VORIGE WEEK NOG GESCOORD TEGEN STVV Sorry.🥴 20 jaar ?😱 Nu weet ik waarom ze zo taai was 🥶

13 min 54 min Rond 2 uur vannacht kregen de hulpdiensten een oproep binnen voor een persoonsaanrijding op de E40 ter hoogte van Gistel richting Jabbeke. Het slachtoffer werd na de aanrijding nog 200 meter meegesleurd door de auto. In het donker was het lichaam moeilijk te zien en reden nog meerdere auto's over het slachtoffer. Het is niet duidelijk welk voertuig het slachtoffer als eerste heeft aangereden. Door het ongeval werd de snelweg een drietal uur afgesloten. Het verkeer moest de snelweg verlaten in Middelkerke. Waarschijnlijk gaat om een transmigrant, maar het slachtoffer kon nog niet geïdentificeerd worden. Het parket van Brugge onderzoekt hoe het ongeval precies kon gebeuren. Meer weten over