De muziek zorgt voor de helft van de magie

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

In de Efteling weten ze perfect hoe muziek de magie versterkt, voor zowel de kinderen als de ouders.

/  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Sint-Lenaarts B boekt zege op Brecht na goede eerste helftSint-Lenaarts B kwam zondag in de eerste helft op voorsprong tegen Brecht. De bezoekers kwamen in de tweede helft niet meer terug. De wedstrijd eindigde op 2-1.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Sint-Amands boekt overtuigende zege op BornemZondag tussen Sint-Amands en Bornem, kwam Sint-Amands al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 0-1-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 0-3 overwinning.

Bonheiden boekt overtuigende zege op ZwijndrechtZondag tussen Bonheiden en Zwijndrecht, kwam Bonheiden al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 0-3-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 0-4 overwinning.

Hallaar in spannend duel voorbij HeffenHallaar controleerde de eerste helft van de uitwedstrijd tegen Heffen en was op weg naar een stand van 2-0. De tweede helft probeerde Heffen zich terug te vechten maar kwam te kort. Hallaar won uiteindelijk het duel met 2-1.

Hoboken speelt gelijk in uitwedstrijden tegen TisseltHoboken kwam in de eerste helft op een 1-0 achterstand tegen Tisselt, maar in de tweede helft kwam Hoboken goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 2-2.

Deze koffiecapsules kosten de helft van Nespresso en vallen in de smaak van sterrensommelier: “Mmmmm… Deze verrast me”Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Vincent Pharazijn, hoofdsommelier van tweesterrenzaak De Jonkman in Brugge, nipte voor ons tien keer van een kopje lungo-koffie. Negen keer van een huismerk, één keer van een echte Nespresso. De vraag? Zijn die capsules van het A-merk het extra geld waard? “Onze topper kost de helft”, zegt hij. “Mijn advies? Haal twee doosjes in huis.”