Club verkleint de kloof met Union na makkelijke zege tegen Eupen, goudhaantje Nusa viert terugkeer

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 37 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 18%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Club heeft optimaal geprofiteerd van het puntenverlies van Union. Tegen Eupen won het makkelijk: 4-0. Wat ons betreft was het beste nieuws van de avond evenwel de terugkeer van Antonio Nusa.

Zaterdagochtend. Onze huisanalist Franky Van Der Elst belt: “Ik ben bezig met mijn voorbereiding als commentator. Jij bent de Club-watcher. Wel, hoe denk jij dat ze gaan spelen?”

Aan de pauze had Club zijn zaakjes scorebordgewijs op orde: 2-0. Nusa lag met een goede dribbel aan de basis van de 1-0 van Nielsen. De 2-0 kwam er via Jutglà, die het best reageerde nadat een schot van Nielsen gepareerd werd.Het is niet zo dat Club de wedstrijd volledig onder controle had. Mignolet moest in de openingsminuten goed uitkomen toen Charles-Cook voor hem opdook – die van Eupen maakten gewag van handspel buiten de zestien.

De stopwatch van Tom Steels, de smiley van Iljo Keisse en vier keer op het podium: het verhaal achter de Portugese solo van Remco Evenepoel Van een opener gesproken: Remco Evenepoel stuurt signaal naar concurrentie met solo van 55 kilometer en wint Figueira Champions Classic

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Gestaakte match tussen RWDM en Eupen wordt op later tijdstip achter gesloten deuren afgewerktDe wedstrijd tussen RWDM en Eupen leek op 0-1 te gaan eindigen na een goal van Renaud Emond iets voor het uur. Niet naar de zin van de thuissupporters, die zaterdag al hun gal spuwden over het gebrek aan vuur in de ploeg. Als gevolg daarvan legden ze een dikke vijf minuten voor tijd de wedstrijd stil door rookbommen op het veld te gooien.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Anderlecht uit Beker na achtste nederlaag op rij tegen UnionVoor de zoveelste keer ging Anderlecht onderuit tegen Union. Paars-wit voetbalde nochtans een uur met een man meer, maar kon geen vuist maken. Union kan zondag RSCA ook in de competitie uittellen.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Union haalt opgelucht adem: Kevin Rodriguez schiet competitieleider in 97ste (!) minuut naar overwinning tegen Sint-TruidenUnion heeft zijn eerste wedstrijd van 2024 op het nippertje gewonnen. De fiere competitieleider kwam nochtans vroeg op achterstand, maar een goal net voor rust van Sykes en een goal in de 97ste minuut van Rodriguez bezorgden de Brusselaars alsnog de drie punten (2-1).
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Club Brugge en KV Kortrijk steken overwinning op zak, Racing Genk strandt op gelijkspelRacing Genk is zaterdag in de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen Cercle Brugge. Rode lantaarn KV Kortrijk behaalt de winst op Sclessin en zet daarmee een domper op het debuut van coach Ivan Leko.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Union-verdediger Christian Burgess: ‘Ik geniet van plagen, tot op het randje’Hij heeft de scherpste tong van het Belgische voetbal, en tegelijk is Christian Burgess een heer met een diploma geschiedenis. ‘Ik ben vooral bezig met de grote kwesties van onze tijd.’
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Geen gedroomde stunt voor De Mil: onmachtig Westerlo is maatje te klein voor Club BruggeDe terugkeer van Rik De Mil naar Club Brugge is niet geworden wat hij ervan gehoopt had. Zonder uit te blinken was een efficiënt blauw-zwart een maatje te groot voor Westerlo: 3-0. De Kemphanen kregen in 90 minuten geen enkele bal tussen de palen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »