City Pirates wint de wedstrijd tegen Londerzeel en beslist in de eerste helft

• 28 sec. here
  • News: 18%

Tweede Afdeling VV Reeks B Nouvelles

Voetbaluitslagen

De wedstrijd zondag tussen City Pirates en Londerzeel werd al in de eerste helft beslist. De thuisploeg stond bij rust met 2-1 voor en wist die voorsprong te behouden tot het laatste fluitsignaal.

Meer dan zestig artiesten staan zondagmiddag present op de ‘505-concerten voor Menselijkheid’ op het Sint-Jansplein. Een gratis muziekfestival voor en van mensen die zich willen engageren voor een …Zeker 2.000 betogers zullen deelnemen aan de eerste actiedag van de onderwijsvakbonden ACOD Onderwijs, COC en VSOA Onderwijs die dinsdag plaatsvindt in Antwerpen.

Wie de unieke kans wil grijpen om een van ’s lands grootste levende kunstenaars in actie te zien, moet zich vanaf maandag naar het Louvre in Parijs reppen. Daar schildert Luc Tuymans nog de hele … Lukas Janssens trok vijf jaar geleden naar steden en gemeenten om er zijn project voor te stellen: openbaar groen laten begrazen door schapen. De stad Antwerpen was enthousiast, en zo werd de …Op het Antwerpse Sint-Jansplein vinden morgen, zondag 5 mei, de ‘505-concerten voor Menselijkheid’ plaats. Meer dan zestig artiesten staan er op de planken.

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Turk Sport wint uit van City Pirates B, mede dankzij twee treffers CakmakTurk Sport versloeg City Pirates B zondag met 2-4.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

City Pirates maakt tegen Lille United einde aan slechte reeksCity Pirates won weer eens. De ploeg versloeg Lille United uit met 1-2. Het is de eerste zege na vijf nederlagen.

City Pirates zet achterstand om in overwinningCity Pirates had het moeilijk in het duel met Bevel. Het team stond na de eerste helft met 1-2 achter. De thuisploeg keerde het tij echter in de tweede helft en won het duel alsnog met 4-3.

Wedstrijd tussen VC Deurne Antwerpen en City Pirates B eindigt in forfaitscoreDe wedstrijd tussen VC Deurne Antwerpen en City Pirates B werd zondag niet gespeeld. City Pirates B moest noodgedwongen forfait geven. Dat levert meteen 3 punten op voor VC Deurne Antwerpen.

Feestelijke Piratenparade van City Pirates trekt dit jaar op 20 april door de stratenDe inclusieve voetbalploeg City Pirates viert hun bestaan met de jaarlijkse Piratenparade. Dit jaar zal die plaats vinden op 20 april. Voor hun wedstrijd in het Jef Mermansstadion in Merksem trekken ze al dansend met vlaggen door de straten.

TOR Deurne Pirates wint uit tegen KalmthoutTOR Deurne Pirates won zondag de uitwedstrijd tegen Kalmthout met 2-3. Uitteam TOR Deurne Pirates had in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidde met 0-2. Kalmthout slaagde er niet in om terug te komen.