• News: 21%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Bocholter won het thuisduel tegen Wezel Sport zondag met 4-2.

Wezel Sport begon de wedstrijd goed en nam in de 12de minuut de leiding via Mart Jan Anton Van De Gevel. Bocholter scoorde na 19 minuten en maakte de score zo 1-1. Andrea Cascio bracht in de 40ste minuut Bocholter op voorsprong. Direct na de rust vergrootte Dylan Seys de voorsprong van Bocholter. Thomas Azevedo Guimarâes bouwde in de 50ste minuut de marge uit voor Bocholter. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jentl Gaethofs namens Wezel Sport.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Bocholter twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Wezel Sport twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. De volgende wedstrijd van Bocholter is op zaterdag 21 oktober om 20 uur uit tegen Houtvenne. Wezel Sport speelt op dezelfde dag om 19.30 uur thuis tegen Diegem Sport.

DOELPUNTEN: 12' Van De Gevel 0-1, 40' Cascio 2-1, 47' Seys 3-1, 50' Azevedo Guimarâes 4-1, 61' Gaethofs 4-2.MechelenGeen Jupiler Pro League en Challenger Pro League door de interlandbreak dit weekend? Geen probleem, dachten ze in Antwerpen. Met een weekend vol doelpunten en maar één brilscore en in Mol-Postel.

Mechelse cipier riskeert tuchtsanctie na dansje met gevangenen: “Professionele grens niet gerespecteerd”

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Berchem Sport speelt gelijk tegen Belisia BilzenBerchem Sport speelde zaterdag gelijk in de thuiswedstrijd tegen Belisia Bilzen: 1-1.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

KFC Katelijne speelt gelijk in uitwedstrijd tegen Schelle SportKFC Katelijne kwam in de eerste helft op een 3-1 achterstand tegen Schelle Sport, maar in de tweede helft kwam KFC Katelijne goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 4-4.

Wodan Niersch en Andreas Van Looy scoren bij comeback Tisselt B tegen Schelle Sport BTisselt B boog tegen Schelle Sport B een achterstand om in winst.

Turk Sport verslaat Los Incas en blijft winnenDe wedstrijd tussen Turk Sport en Los Incas eindigde zondag op 6-1. Dit resultaat betekent dat Turk Sport nu vier overwinningen na elkaar heeft behaald.

Berchem Sport B verslaat AchterbroekZaterdag won Berchem Sport B haar uitwedstrijd tegen Achterbroek. De wedstrijd eindigde op 1-4.

Dessel Sport beëindigt reeks nederlagen met zege op Ursl ViseDessel Sport beëindigde zijn belabberde reeks van vijf nederlagen na elkaar. In de thuiswedstrijd tegen Ursl Vise werd zaterdag met 2-1 gewonnen.