Anthonissen maakt twee goals voor Achterbroek in wedstrijd tegen Burcht

• News: 25%

Derde Provinciale B - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

Achterbroek won zondag de uitwedstrijd tegen Burcht met 2-3.

Eamon Glorie opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg. Berten Anthonissen bracht in de 35ste minuut Achterbroek op gelijke hoogte. De uitploeg nam de leiding net voor het fluitsignaal toen Anthonissen nogmaals scoorde. Robbe Lambrechts vergrootte in de 65ste minuut de voorsprong voor Achterbroek. Achterbroek moest met tien man verder nadat Simon Rijnberg in de 73ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving.

GELE KAARTEN: 19' Sampain , 35' Beliaev , 45' Santos Nobre , 46' Broos , 63' Diakhate , 65' Melkert , 71' Rijnberg .WegwielrennenHove boekte zondag een 1-4 overwinning in de uitwedstrijd tegen Zwijndrecht B.Dat een vrouw haar man doodt, is zeldzaam. En toch gebeurde het zondag in Antwerpen, afgelopen maandag in Burcht en vorige week in Gent.

36-jarige Dimitri doodgestoken door vriendin na hoog oplaaiende ruzie: “Het zag er een goed koppel uit” Ach, laat het ons schrijven: Turk Sport is kampioen in 4de provinciale B. Zondag bibberden de talrijk opgekomen supporters tot de 90ste minuut, maar uiteindelijk knalde Semih Gülsen de …De wedstrijd tussen Zwijndrecht en Mariaburg ging alle kanten op. De thuisploeg Zwijndrecht had tot de rust een voorsprong van 1-0 maar na de pauze boog Mariaburg een achterstand om in een 1-3 …Nieuwmoer blijft moeilijk te verslaan.

/  🏆 12. in BE

Zegereeks Nieuwmoer ten einde door gelijkspel tegen AchterbroekDe wedstrijd tussen Achterbroek en het bezoekende Nieuwmoer eindigde op 1-1. Het resultaat betekende voor Nieuwmoer dat een reeks van vijf opeenvolgende overwinningen ten einde kwam.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Van Den Bogaert redt punt voor Wijnegem tegen AchterbroekAchterbroek verspeelde punten in de thuiswedstrijd tegen Wijnegem. Het duel eindigde op 1-1.

Achterbroek toont wederom uitstekende vorm met zege op FC MerksemAchterbroek is op dit moment moeilijk te stoppen en dat ondervond FC Merksem zaterdag ook. De wedstrijd eindigde op 1-2, waarmee Achterbroek zijn vierde zege op rij heeft behaald.

Sidra (4) uit Burcht overleden in ziekenhuis na ongeluk tijdens turnlesDe kleine Sidra (4) uit Zwijndrecht is dinsdag overleden in het ziekenhuis nadat ze daar vijf dagen in coma had gelegen na een ongeluk tijdens de turnles. Dat wordt bevestigd aan onze redactie.

Vrouw die vriend doodstak in Burcht blijft in de celDe vrouw die in Burcht haar vriend om het leven heeft gebracht, blijft in de cel. De raadkamer heeft haar aanhouding verlengd, zo bevestigt Brecht Horsten, de advocaat van de jonge vrouw.

Dimitri Olluyn pakt de titel met Nieuwmoer na zege tegen Burcht: “Kan me geen mooier afscheid wensen”Nieuwmoer kroonde zich zondagmiddag tot kampioen in derde provinciale B. De 3-0-zege tegen Burcht was niet alleen goed voor de titel. Het was ook meteen de laatste thuismatch van aanvoerder en boegbeeld Dimitri Olluyn, die na 14 seizoenen bij Nieuwmoer een punt zet achter zijn rijkgevulde carrière.