• 21 sec. here
  • News: 15%

Vierde Provinciale C - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

Al in de eerste helft kwam Alberta Schilde op voorsprong in de uitwedstrijd tegen Sint-Job B. De 0-2 voorsprong in de rust bleef in tact na een doelpuntloze tweede helft.

De score werd in de 11de minuut geopend door Alberta Schilde via Stig De Bremaeker. Davy Verbaeten bracht in de 22ste minuut Alberta Schilde op 0-2. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 0-2 zege voor Alberta Schilde. Nick Van Den Bulck kreeg een gele kaart in de 49ste minuut.

Zo’n tweehonderd maaksters creëren ruim vijfhonderd droomdekentjes voor kinderen: “Vraag stijgt, maar gelukkig ook aantal vrijwilligers” Daltonschool in ’t Groen zoomt week lang in op verschillen tussen culturen: één op de drie leerlingen heeft andere nationaliteit Leerlingen De Brug halen ruim achtduizend euro op om bucketlists van kindjes als Aline met zeldzame Batten ziekte te vervullen

/  🏆 12. in BE

Sint-Lenaarts B sleept gelijkspel uit de brand in de uitwedstrijd tegen Sint-Job BSint-Lenaarts B had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Sint-Job B. Sint-Job B stond bij rust met 3-2 voor, maar Sint-Lenaarts B kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde op 4-4.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Alberta Schilde wint spektakelwedstrijd van Zandvliet BAlberta Schilde won het uitduel tegen Zandvliet B zaterdag met 2-4.

Maria-ter-Heide blijft verliezen na uitnederlaag tegen Alberta SchildeIn de ontmoeting tussen Alberta Schilde en Maria-ter-Heide op zondag was Alberta Schilde de sterkere ploeg. De wedstrijd eindigde op 6-1 en dat betekent dat Maria-ter-Heide nu acht keer op rij verloren heeft.

Antonia B en Sint-Job B komen niet tot scorenDe wedstrijd tussen Antonia B en Sint-Job B zondag eindigde onbeslist. In het duel werd niet gescoord: 0-0.

Pironet leidt Punt-Larum langs Sint-JobPunt-Larum won de thuiswedstrijd tegen Sint-Job zaterdag met 1-0.

Overduidelijke winst voor Olmen tegen Sint-JobOlmen won zondag van Sint-Job. Olmen won het duel met 2-0.