92% van inboedel Stuivenberg vindt via veiling nieuwe eigenaar: “Kopers uit eigen land, maar ook uit V.S. en I

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 25 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 13%
  • Publisher: 63%

Worden alle facturen netjes betaald, dan heeft de veiling van de inboedel van ZNA Stuivenberg zo’n 400.000 euro opgebracht. In totaal kreeg 92% van de loten een nieuwe eigenaar. De meeste kopers komen uit eigen land, al hebben ook een aantal loten hun weg ver buiten de landsgrenzen gevonden.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Worden alle facturen netjes betaald, dan heeft de veiling van de inboedel van ZNA Stuivenberg zo’n 400.000 euro opgebracht. In totaal kreeg 92% van de loten een nieuwe eigenaar. De meeste kopers …Laura Kas (24) uit Antwerpen heeft deze week haar pop-up store op de Melkmarkt 21 in het centrum van Antwerpen geopend. Daar verkoopt ze zelfgemaakte juwelen van haar merk Lauri JWLRY.

De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend heel wat gevaarlijke bestuurders uit het verkeer gehaald. Zo werden twee snelheidsduivels gevat die 90 kilometer per uur haalden op plaatsen waar 50 was …De Antwerpse politie heeft meerdere handel- en horecazaken in de wijk Stuivenberg gecontroleerd. Er werden verschillende gevallen van zwartwerk opgemerkt, illegale personen die aan het werk waren …De Cordobar in de Volkstraat wordt naast aperitiefbar nu ook een ontbijtzaak.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Maar liefst 92 procent van inboedel Stuivenbergziekenhuis vindt nieuwe eigenaarDe inboedel van het Stuivenbergziekenhuis gaat vlot over de toonbank. Meer dan 92 procent van de loten (1460 van de 1582) vond met de veiling een nieuwe eigenaar. ZNA spreekt van een succes. Onder meer ziekenhuizen, woonzorgcentra en dierenartsen konden oud materiaal op de kop tikken. De veiling levert zo’n 400.000 euro op.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Dartsicoon Raymond van Barneveld komt naar de Kempen voor jubileum Kim Huybrechts: “Zoiets mag gevierd worden”Wie zot is van darts zakt donderdagavond 8 november best af naar Nijlen. In de dartswinkel van Kim Huybrechts passeert niemand minder dan Raymond van Barneveld.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Sinds najaarsstorm zitten heel wat inwoners van deze gemeente al dagen zonder internet: “We worden van het kasKlanten van Telenet in Herzele moeten het sinds de najaarsstorm van afgelopen donderdag stellen zonder internet. De panne treft particulieren maar ook zelfstandigen. “Het gaat er niet alleen om dat we niet kunnen surfen op het web, maar als ondernemers kunnen we ook niks meer, terwijl Telenet ons met een kluitje in het riet stuurt”, luidt het.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Het lijkt erop dat er steeds meer moorden worden gepleegd in België. Maar is dat ook écht zo?Vorig jaar werden in ons land 1.529 dossiers voor “moord en doodslag” geopend. Het Brusselse gerecht waarschuwt voor een toevloed aan assisenprocessen. Het lijkt erop dat het aantal moorden in België in stijgende lijn zit. Maar is dat ook écht zo?
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Al drie weken geen warm water en verwarming in sociale huurwoning in Aartselaar: “We worden als een nummertjeMaria woont in een sociale huurwoning op de Antwerpsesteenweg in Aartselaar. Zij en de andere bewoners van het gebouw zitten al meer dan drie weken zonder verwarming en warm water. Maar het contact met haar sociale huurmaatschappij Thuisrand verloopt stroef. “Dit is onmenselijk. Ze behandelen ons als een nummertje.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Robin (27) wilde bankdirecteur worden, nu protesteert hij keihard tegen het systeem: “Ik moet op de barricadesIn ‘Hoe oud ben jij eigenlijk?’ brengen lezers een eerlijke getuigenis over leven en leeftijd. Robin Alleman wilde bankdirecteur worden. Nu protesteert hij keihard tegen het systeem. “Ik ben een angry young boy. Tussen sexy en suïcidaal.”
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »