Geen Tag Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De politie van de zone Zuiderkempen hield eind vorige week een flitsmarathon. De bemande camera werd opgesteld op acht verschillende locaties in Herselt, Hulshout en Westerlo om de toepasselijke snelheidsregimes te controleren.

In totaal reden er 8.531 voertuigen voorbij het toestel, dat in 423 gevallen van de gevallen ook in actie schoot. Eén bestuurder liet zich wel heel erg opmerken. “Het rijbewijs van één bestuurder is onmiddellijk ingetrokken omdat hij 52 kilometer per uur sneller reed dan toegelaten, en dit onder invloed van amfetamines”, stelt de politie Zuiderkempen.

Hieronder vind je een overzicht van de uitslagen en doelpuntenmakers van alle Antwerpse ploegen die afgelopen weekend in actie kwamen.Bornem had het moeilijk in de wedstrijd tegen Ramsel. Het team stond na de eerste helft met 1-2 achter. De thuisploeg keerde het tij echter in de tweede helft en won de wedstrijd alsnog met 5-2.

OVERZICHT. Spelen tijdens bekerfinale: zo ziet de eindronde in lagere voetbalreeksen eruit in onze provincieStad zoekt gevels voor Nutteloze Borden Wandeling Oude cockpit en saharatent staan klaar, maar broer Maurice Engelen mag zomerbar niet openen: “Zonde dat alles hier wordt afgeblokt”

/  🏆 12. in BE

Politie Zuiderkempen beboet zeven bestuurdersOp tien locaties in Westerlo, Herselt en Hulshout heeft de politie Zuiderkempen vrijdag snelheidscontroles gehouden.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

N-VA Hulshout plant debatavond over Site Ter Nethe: “Bepalend voor toekomst van gemeente”N-VA Hulshout organiseert op donderdag 25 april een open politiek debat over Site Ter Nethe. Ook Groen-Vooruit, Open VLD en Vlaams Belang tekenen present. Meerderheidspartij CD&V neemt niet deel.

Verdachte van inbrakenplaag opgepakt na achtervolging door politieDe politie Zuiderkempen heeft in de nacht van zondag op maandag een bromfietser met inbrekersmateriaal opgepakt in Hulshout.

Fietsster raakt lichtgewond bij ongeval in HerseltIn de Kerkstraat in Herselt gebeurde woensdagmiddag een aanrijding met een fiets en een auto.

Herselt wint spektakelwedstrijd van Vosselaar BIn de wedstrijd vrijdag tussen Herselt en Vosselaar B, kwam Herselt al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 3-1-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 6-2 zege.

Sterke tweede helft genoeg voor Herselt B tegen Lille United BDe eerste helft bleef vrijdag nog doelpuntloos tussen Herselt B en Lille United B, maar in de tweede helft nam Herselt B de controle over het duel en won uiteindelijk met 2-1.