21-jarige man in cel omdat hij meisje van 14 probeerde te ontvoeren in Heusden-Zolder

21-jarige man in cel omdat hij meisje van 14 probeerde te ontvoeren in Heusden-Zolder

25-01-22 14:26:00

21-jarige man in cel omdat hij meisje van 14 probeerde te ontvoeren in Heusden-Zolder

Een 21-jarige man uit Heusden-Zolder zit in de gevangenis van Hasselt opgesloten nadat hij vrijdag 14 januari een minderjarig meisje probeerde te ontvoeren...

Heusden-Zolder-Een 21-jarige man uit Heusden-Zolder zit in de gevangenis van Hasselt opgesloten nadat hij vrijdag 14 januari een minderjarig meisje probeerde te ontvoeren. Het meisje kon ontkomen. De politie had vrij snel na de feiten een spoor naar de dader.

Vandaag om 12:16De feiten gebeurden vrijdag 14 januari op de Michel Scheperslaan in Zolder. De politie kreeg toen een oproep binnen van een poging tot ontvoering van een minderjarig meisje. Het slachtoffer stond daar op de bus te wachten. Ze kon ontkomen waarna de dader in zijn bestelwagen vluchtte.

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

© zb Heusden-Zolder - Een 21-jarige man uit Heusden-Zolder zit in de gevangenis van Hasselt opgesloten nadat hij vrijdag 14 januari een minderjarig meisje probeerde te ontvoeren. Het meisje kon ontkomen. De politie had vrij snel na de feiten een spoor naar de dader. Vandaag om 12:16 De feiten gebeurden vrijdag 14 januari op de Michel Scheperslaan in Zolder. De politie kreeg toen een oproep binnen van een poging tot ontvoering van een minderjarig meisje. Het slachtoffer stond daar op de bus te wachten. Ze kon ontkomen waarna de dader in zijn bestelwagen vluchtte. Speurwerk Na een week intensief speurwerk door alle diensten van de politiezone werd snel een aantal sporen ontdekt en onderzocht. De 21-jarige man uit Heusden-Zolder werd geïdentificeerd als verdachte. Hij werd gearresteerd en verhoord. Het parket vorderde de onderzoeksrechter. Die besliste om man na verhoor aan te houden en op te sluiten in de gevangenis van Hasselt. Het onderzoek wordt nog voortgezet. mm/zb Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.