close button
آیا می‌خواهید به نسخه سبک ایران‌وایر بروید؟
به نظر می‌رسد برای بارگذاری محتوای این صفحه مشکل دارید. برای رفع آن به نسخه سبک ایران‌وایر بروید.
اخبار

انتقال بهنام موسیوند به بیمارستان در پی اعتصاب غذا

۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
خواندن در ۲ دقیقه
بهنام موسیوند کنشگر مدنی محبوس در زندان اوین در پی هشت روز اعتصاب غذا و به دلیل وخامت حال جسمی به بیمارستانی به بیمارستانی خارج از زندان منتقل شده است.
بهنام موسیوند کنشگر مدنی محبوس در زندان اوین در پی هشت روز اعتصاب غذا و به دلیل وخامت حال جسمی به بیمارستانی به بیمارستانی خارج از زندان منتقل شده است.

خبرگزاری هرانا گزارش داده است که بهنام موسیوند کنشگر مدنی محبوس در زندان اوین در پی هشت روز اعتصاب غذا و به دلیل وخامت حال جسمی به بیمارستانی به بیمارستانی خارج از زندان منتقل شده است.

این گزارش به نقل از یک منبع مطلع گفته است که بهنام موسیوند به دلیل اعتصاب غذا به مشکلات جدی در دستگاه گوارش و آنزیم‌های کبدی مبتلا شده و ابتدا به بهداری زندان اوین و سپس به بیمارستانی در خارج از زندان منتقل شده است.

آرش صادقی از فعالان مدنی شناخته شده در حساب کاربری خود در توییتر نوشته است که بر اثر عوارض ناشی از اعتصاب غذا معده بهنام موسیوند دچار خونریزی شده و شرایط او به شدت بحرانی است.

جزییات بیشتری از اینکه وضعیت فعلی بهنام موسیوند چگونه و بیمارستانی که به آن اعزام شده منتشر نشده است.

پیشتر «کمپین دفاع از از زندانیان سیاسی و مدنی» به نقل از یک منبع آگاه، نسبت به افت قند خون، افزایش ضربان قلب و فشار خون این زندانی سیاسی در روز ششم اعتصاب غذای این زندانی سیاسی خبر داده بود.

بهنام موسیوند از روز سه‌شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ به دلیل امتناع از زدن دستبند و پابند برای اعزام به مراکز درمانی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و از همان روز دست به اعتصاب غذا زده است.

بهنام موسیوند از مشکلات جسمی متعدد از جمله مشکلات کلیوی رنج می‌برد و به‌دلیل مشکلات پروستات دچار تکرر ادرار شده و به نقل از یک منبع آگاه «برخی شب‌ها تا ۱۳ بار هم به دستشویی می‌رود».

این زندانی سیاسی بهمن‌ماه ۱۳۹۶ توسط ماموران اداره اطلاعات در خانه خود بازداشت و به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل و مدت زمانی بعد با تودیع قرار وثیقه از زندان آزاد شد.

او شهریور ۱۳۹۸ از سوی دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه بابت اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور» به ۵ سال حبس و بابت اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک سال حبس محکوم شد.

این حکم در مرحله تجدید نظر عینا تایید شد و با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۵ سال حبس برای او قابل اجرا شد.

این کنشگر مدنی زندانی در شهریور ۱۳۹۹ به زندان رجایی‌شهر کرج تبعید شد.

 

از بخش پاسخگویی دیدن کنید

در این بخش ایران وایر می‌توانید با مسوولان تماس بگیرید و کارزار خود را برای مشکلات مختلف راه‌اندازی کنید

صفحه پاسخگویی

ثبت نظر

اخبار

وزیر دفاع چین وارد تهران شد

۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
خواندن در ۱ دقیقه
وزیر دفاع چین وارد تهران شد