close button
آیا می‌خواهید به نسخه سبک ایران‌وایر بروید؟
به نظر می‌رسد برای بارگذاری محتوای این صفحه مشکل دارید. برای رفع آن به نسخه سبک ایران‌وایر بروید.
گزارش

مهرعلی، نایب رییس فدراسیون فوتبال؛ شریک عزیزی خادم و پرونده واردات خودروهای سنگین

۲۷ اسفند ۱۳۹۹
پیام یونسی‌پور
خواندن در ۴ دقیقه
«حمیدرضا مهرعلی» به عنوان سرپرست نایب رئیسی اول فدراسیون فوتبال ایران منصوب شد.
«حمیدرضا مهرعلی» به عنوان سرپرست نایب رئیسی اول فدراسیون فوتبال ایران منصوب شد.
حمیدرضا مهرعلی نایب رئیس هیات مدیره شرکت «آتیه پردازان تیوا» است. همان شرکتی که شهاب‌الدین عزیزی خادم، در هیات مدیره‌اش عضویت دارد.
حمیدرضا مهرعلی نایب رئیس هیات مدیره شرکت «آتیه پردازان تیوا» است. همان شرکتی که شهاب‌الدین عزیزی خادم، در هیات مدیره‌اش عضویت دارد.
حمیدرضا مهرعلی در کنار پست‌های دولتی و ورزشی، مدیریت بیش از ۱۰ را در دست دارد.
حمیدرضا مهرعلی در کنار پست‌های دولتی و ورزشی، مدیریت بیش از ۱۰ را در دست دارد.

«حمیدرضا مهرعلی»، رییس سابق فدراسیون اتومبیل‌رانی و شریک تجاری «شهاب‌الدین عزیزی‌ خادم» در شرکت «آتیه‌پردازان تیوا»، به عنوان سرپرست نایب رییسی اول فدراسیون فوتبال ایران منصوب شد.

«حمیدرضا مهرعلی» پیش از این برای حضور در هیات رییسه فدراسیون فوتبال نیز نام‌نویسی کرده بود که از سوی اعضای مجمع فدراسیون فوتبال رای نیاورد.

خبرگزاری «تسنیم» امضای حکم سرپرستی نایب رییسی اول حمیدرضا مهرعلی را با مجوز هیات رییسه فدراسیون فوتبال اعلام کرد.

***

دهم اسفند ۱۳۹۹، شهاب‌الدین عزیزی خادم در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال با شکست دادن سردار «مصطفی آجرلو»، «علی کریمی» و «کیومرث هاشمی»، به ریاست فدراسیون فوتبال رسید.

او تنها گزینه‌ای بود که دو نایب رییس اول و دوم خود را به مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال معرفی نکرده بود.

«حیدر بهاروند»، گزینه اول عزیزی‌ خادم، از سوی کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال رد صلاحیت شد و گزینه دوم، یعنی «منصور قنبرزاده» از نشستن بر کرسی نایب رییس دوم انصراف داد.

با این وجود، هر دو مدیر مورد نظر شهاب‌الدین عزیزی خادم به فدراسیون فوتبال رسیدند.

حیدر بهاروند به سرپرستی سازمان لیگ رسید و منصور قنبرزاده نیز حکم دبیرکلی فدراسیون را از رییس جدید گرفت.

طبق اساس‌نامه، شهاب‌الدین عزیزی خادم باید ظرف سه ماه نایبان خود را به مجمع فدراسیون فوتبال معرفی کند. پس در اولین قدم، حمیدرضا مهرعلی را به سرپرستی نایب رییسی اول خود گماشت. اعضای مجمع فدراسیون فوتبال باید طی نشستی فوق‌العاده به ریاست قطعی گزینه جدید رییس فدراسیون فوتبال رای بدهند.

آبان ۱۳۹۱، حمیدرضا مهرعلی به سرپرستی فدراسیون اتومبیل‌رانی ایران رسید. یک سال بعد در مجمع فدراسیون فوتبال و با حمایت وزارت ورزش و جوانان دولت «محمود احمدی‌نژاد» رای آورد و به صورت رسمی رییس این فدراسیون شد.

فروردین سال ۱۳۹۴، «محمود گودرزی»، وزیر وقت ورزش و جوانان دولت «حسن روحانی» رای به برکناری حمیدرضا مهرعلی از ریاست فدراسیون داد.

حمیدرضا مهرعلی این اقدام وزیر وقت را دخالت مستقیم دولت در ورزش دانست. اما محمود گودرزی در پاسخ گفت: «اتفاقا موضوع همین است؛ ما می‌گوییم فدراسیون‌ها جای فعالیت‌های سیاسی دوستان نیست. اگر می‌خواهند فعالیت سیاسی کنند، نباید رییس فدراسیون‌های ورزشی باشند.»

خبرگزاری «برنا»، رسانه منتسب به وزارت ورزش و جوانان، برکناری حمیدرضا مهرعلی را خواسته تمام جامعه موتورسواری و اتومبیل‌رانی ایران دانسته بود.

میان شهاب‌الدین عزیزی خادم و حمیدرضا مهرعلی همین‌جا یک نقطه اشتراک وجود دارد؛ هر دو از مدیرانی هستند که در دولت محمود احمدی‌نژاد وارد ورزش شدند و هر دو در سال‌های میانی دولت حسن روحانی، برای مدتی از مدیریت ورزش ایران کنار رفتند.

تمام دلایل برکناری حمیدرضا مهرعلی از ریاست فدراسیون اتومبیل‌رانی اما مساله گرایش‌های سیاسی او به اصول‌گرایان نبود. او پیش از آن ‌که ریاست این فدراسیون را در دست بگیرد، عضو هیات مدیره «شرکت لیزینگ ایران خودرو» بود. رسانه‌ها در ایران مدعی هستند زمانی که حمیدرضا مهرعلی به ریاست فدراسیون اتومبیل‌رانی رسید، بخشی از فعالیت‌های اقتصادی این فدراسیون را به شرکت‌های خصوصی خود منتقل کرد؛ به صورت نمونه گفته می‌شود که با شراکت با «کریم صفایی»، رییس وقت فدراسیون تیراندازی با کمان، اقدام به واردات موتور سنگین به کشور می‌کرد.

کریم صفایی همان رییس فدراسیونی است که امسال به دلیل برخی شائبه‌های مدیریتی، توسط حکم «دادگاه حکمیت ورزش»، به پرداخت دو هزار و ۵۰۰ فرانک سوییس محکوم شد. او سابقه بازداشت توسط نهادهای امنیتی را هم دارد.

هم‌چنین اخباری در مورد همکاری حمیدرضا مهرعلی با مالکان نمایشگاه خودروهای سنگینی که در خیابان «اندرزگو» تهران افتتاح شده بود نیز به گوش می‌رسید.

او در کنار پست‌های دولتی و ورزشی، مدیریت بیش از ۱۰ شرکت واردات، صادرات، خودروسازی، پتروشیمی و فناوری اطلاعات را هم در دست دارد.

«شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا»، «شرکت ریونیز میلاد پارسیان کیش»، «شرکت واسپاری ملت»، «شرکت الماس اروند آبی»، «شرکت مهندسی خدمات صنعتی ایران خودرو»، «شرکت ملی صنایع مس ایران»، «شرکت لیزینگ خودرو غدیر»، «شرکت پتروشیمی غدیر»، «شرکت خانه فکر نقش جهان»، «شرکت سرمایه‌گذاری شفا دارو» و «شرکت بازرگانی شاهد» فقط بخشی از شرکت‌های دولتی یا شبه خصوصی هستند که او را هم به نهادهای دولتی و هم به «ستاد اجرایی فرمان امام» متصل می‌کنند.

سرپرست نایب رییسی اول فدراسیون فوتبال البته با رییس این فدراسیون یک ارتباط ویژه اقتصادی هم دارد. حمیدرضا مهرعلی، نایب رییس هیات مدیره شرکت آتیه‌پردازان تیوا است؛ همان شرکتی که شهاب‌الدین عزیزی خادم در هیات مدیره‌اش عضویت دارد.

دایره اختیارات این شرکت چیست؟ خرید و فروش و واردات و صادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی، انجام کلیه پروژه‌های عمرانی و ساختمانی و احداث کارخانجات و مجتمع‌های فرهنگی، اداری، تجاری، مسکونی، استراحتگاه، تعمیرگاه و ورزشگاه‌ها.

حمیدرضا مهرعلی حالا دو نایب رییسی کنار شهاب‌الدین عزیزی خادم را با هم تجربه می‌کند؛ یکی در خیابان «سئول» تهران، در فدراسیون فوتبال و دیگری در محله «سیدخندان»، خیابان «ایوان مداین»، در شرکت آتیه‌پردازان تیوا.

سرپرست نایب رییسی فدراسیون فوتبال هنوز در قبال پرونده خودروهای سنگین که به صورت غیرقانونی وارد کشور کرده بود، پاسخی به مراجع قضایی نداده است.

از بخش پاسخگویی دیدن کنید

در این بخش ایران وایر می‌توانید با مسوولان تماس بگیرید و کارزار خود را برای مشکلات مختلف راه‌اندازی کنید

صفحه پاسخگویی

ثبت نظر

گزارش

سپاه پاسداران: گردشگری در کویر اصفهان ۳۵ تهدید دارد

۲۷ اسفند ۱۳۹۹
بهنام قلی‌پور
خواندن در ۴ دقیقه
سپاه پاسداران: گردشگری در کویر اصفهان ۳۵ تهدید دارد