• News: 22%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

JUST NU: Zlatan utvisad i Milano-derbyt 😮 twittboll

Han gav Milan ledningen, hamnade i storbråk, blev utvisad och fick se Inter vända till seger med 2-1.Den svenske anfallsstjärnan hade en bra målchans i den 13:e minuten när han nickade utanför på ett inlägg från Rafael Leão. Milan tvingades sedan till ett tidigt byte, redan i den 20:e minuten, efter att danske landslagsmannen Simon Kjaer gjort illa sig i en närkamp.

I den 31:a minuten sprack dödläget när Ibrahimovic plockade ner en boll och, från position strax utanför straffområdet, sköt ett lågt skott som gick i mål via stolpen. Målet blev det enda i första halvlek.Precis före pausvilan blev Ibrahimovic varnad efter en hätsk diskussion med Inters Romelu Lukaku där stjärnorna stod panna mot panna med varandra.

– Det är en situation där ett gult kort sedan leder till ett annat. De är två jättar, de sade något till varandra, men jag vet inte vad. Sådant händer och vi måste titta framåt, säger Milan-tränaren Stefano Pioli till tv-kanalen Rai.– Ibra har mycket vinnarinstinkt. Han är en krigare, och jag tycker att Romelu håller på på att utveckla den sidan. Jag kan bara vara glad över att se honom så uppjagad.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.