• News: 15%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

🇺🇸USA SITTER FORTFARANDE HÖGST PÅ TRONEN!🇺🇸 fifawwc USA NED twittboll USWNT

Efter en trevande inledning av den andra halvleken fick USA en straff efter att Alex Morgan blivit nedgjord i straffområdet. Efter en VAR-granskning pekade Stephanie Frappart på straffpunkten, en straff som storstjärnan Megan Rapinoe förvaltade fram till 1-0 i den 61 minuten.

Åtta minuter senare drygade Rose Lavelle ut den amerikanska ledningen när hon drev fram bollen och tryckte till utanför straffområdet. Bollen letade sig in i Van Veenendaals vänstra hörn. Fram tills dess hade Van Veenendaal i det nederländska målet stått emot samtliga amerikanska försök i den första halvleken. Nederländerna var blekt och skapade inte mycket. Stjärnan Lieke Martens fick chansen från start, men hon hade det svårt att skapa något mot den amerikanska backlinjen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

LIVE: Följ VM-finalen USA-NederländernaSportbladet direktrapporterar från VM-finalen mellan USA och Nederländerna. Avspark 17.00. Häng med och följ matchen här med Marcus Leifby.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Megan Rapinoe: ”Känns fantastiskt att vinna”SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

USA bäst både på och utanför planenSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Svenskt VM-brons efter stor dramatikSverige tar brons efter stor dramatik
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Caroline Seger hyllas efter VM-bronsetNICE. Caroline Seger stoppade sin far från att åka på OS-finalen 2016 för det var för dyrt. När VM-bronset skulle spelas hem vägrade Mikael Seger stanna hemma. Efter firande med lagkompisarna landade lagkaptenen i sin pappas famn. – Vi sa att vi älskar varandra och att vi var så glada, säger Mikael Seger.

Guldregn över svensk fotboll efter VM-bronsetTja, så jävla bara va dom väl inte. Men..., ok grattis till bronset!
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »