• 33 sec. here
  • News: 17%

Sverige Rubriker Nyheter

Skellefteå klart för semifinal – slog Luleå i sjunde avgörande

De vann den sjunde och avgörande matchen klart med 3–1 på hemmaplan.När Skellefteå utjämnade matchserien i går avslutades matchen med ett storbråk. I den sjunde och avgörande semifinalen lös de riktigt heta känslorna lös med sin frånvaro till en början.– visade att han även kunde överlista Joel Lassinantti, som var tillbaka i Luleås mål.

22-åringen vispade in en retur efter drygt 14 minuter och jublade vilt. I slutminuterna av perioden drällde Luleås Einar Emanuelsson med pucken på egen blå. Joakim Lindström högg som en kobra och sköt distinkt in 2–0 bakom Joel Lassinantti, som var tillbaka i målet efter gårdagens frånvaro.I den andra perioden höjdes temperaturen på isen, men målen lyste med sin frånvaro.Pär Lindholm satte sedan spiken i kistan när han, likt Hugg, stötte in en retur från nära håll i mitten av den tredje perioden. Isac Brännström reducerade med 2.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

Tråkigt domaren ska avgöra och förstöra spänningen sista 2 minuterna, men dem vill väl stå i centrum

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer: