• 22 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

KLIPP: Son som het kniv genom smör...😱 premierleague twittboll fotboll

Tottenham fick en drömstart på matchen när Harry Kane satte 1–0 efter bara fyra minuter. Fem minuter senare ökade Lucas Moura på till 2–0. Redan där var matchen i princip avgjord.Och efter en dryg halvtimme spelad stod Son Heung-Min för en riktig soloshow. Strax utanför eget straffområde tog han sats och dribblade och dribblade. När han hade dribblat av halva laget var han helt fri med Nick Pope i Burnley-målet.

I början av den andra halvleken gjorde sedan Harry Kane sitt andra mål i matchen till 4–0. Med dryga kvarten kvar assisterade Kane till Moussa Sissoko som fastställde slutresultatet till 5–0.Suveräna serieledaren Liverpool hade inte heller några problem att vinna över Bournemouth. Till slut blev det en seger med 3–0 efter mål av Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita och Mohamed Salah.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Oavgjort i bandyns toppmöte – efter slutminutdramaToppmötet i bandyns elitserie mellan Sandviken och Villa Lidköping blev en riktigt underhållande match med extra allt förutom ett avgörande. I en drabbning som innehöll allt ifrån ett hattrick, hörnfest och drömmål fick lagen dela på poängen och nöja sig med 4-4.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Skånetrafiken måste se över de nya priserna – nytt politiskt beslutSkånetrafiken måste se över de nya priserna – nytt politiskt beslut i elfte timmen.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Ska vår son växa upp i ett samhälle som är som ett avsnitt av The Wire?Läsartext: Ska vår son växa upp i ett samhälle som är som ett avsnitt av The Wire?

Ewa Stenberg: Går förhandlingarna inte i lås kan det sluta i regeringskris - DN.SENu börjar förhandlingarna om förändringar i januariavtalet, inför hotet att riksdagen annars avsätter Eva Nordmark. Här är tre scenarier för nästa vecka:
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Tredje misstänkt kan ha flyttat 17-åringens kropp - DN.SEDagen med DN – världen i korthet: Tredje person anhållen efter Uddevallamordet Kristersson och Sjöstedt i samtal om misstroende Personal fortsätter lämna Arbetsförmedlingen

Nu ska 43 miljarder pumpas in – ”bra tillfälle att se över sina fonder ”
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »