• 📰 sportbladet
  • 23 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Svenskt VM-hopp: Nederländerna vann bara med ett mål

Rumänien lyckades inte ta poäng mot Nederländerna.Ni som följt handbolls-VM vet vi det här laget att mycket talar för att det, efter det oavgjorda resultatet i tisdags mellan Sverige och Nederländerna, blir en målskillnadsaffär i slutändan i mellanrundan mellan de båda lagen om den sista kvartsfinalplatsen.Rumänien var en medaljkandidat för några år sedan när superstjärnan Cristina Neagu stod på topp.

Man inledde starkt och hade en tvåmålsledning i första halvlek innan Nederländerna kunde vända till 17–14 i paus.Men Rumänien, med sin högljudda klack, kom tillbaka oväntat och i den 56:e minuten kvitterade man på straff till 29–29.Rumänien hade chansen att kvittera med en halv minut kvar men kantavslutet räddades av målvakten och matchen slutade 31–30 till Nederländerna.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer: