• News: 18%

Sverige Rubriker Nyheter

Mardrömsmatch för Manchester United – föll mot Aston Villa

Manchester United hade ingen rolig lördagseftermiddag på Old Trafford.

Hemmalaget åkte på ett baklängesmål med två minuter kvar, missade straff på stopptid och åkte på två skador. Matchen slutade 0–1.Flera missade chanser Då åkte man istället på rejäl käftsmäll. Efter en mållös andra halvlek hade Villa-backen Kortney Hause fått nog – han tänkte spela huvudrollen.Först nickade Hause in ledningsmålet när han kom först på en hörna i minut 88 bakom en skymd David De Gea.Och 26-åringen var inte klar där. Tre minuter senare, på stopptid, var Hause i farten igen när han orsakade en straff till United efter en hands.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

United föll – efter sent baklängesmål och straffmissSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Nordkorea visar muskler – med smal Kim i spetsen | SvDNordkorea spänner plötsligt sina militära muskler med nyslimmade ledaren Kim Jong-Un spetsen. Tre missiler på en vecka, varning för kärnvapenupprustning och Kinatrogna protester mot Aukusalliansen får oroliga ögon att riktas mot världens mest slutna land.
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Säkerhetschefens misstänkta dubbelliv på Säpo: ”Jag blev utvald”Säkerhetschefen som greps misstänkt för spioneri häktades på torsdagseftermiddagen misstänkt för brott mot rikets säkerh 18 år till livstid ska han ha 😡😡😡 Jävla äckel....dödsstraff....landsförräderi Bara en av många olika kriminaliteter som kommer att öka som bakterier på en petriskål nu när sossarna (efter Moderaternas påtryckningar) har förvandlat den vanliga polisen till SÄPO.
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Miljonregn för Arnhult och Gardell – här är dagens utdelarePå fredagen avskiljer totalt fyra bolag utdelningar. Bland annat innebär det rejäla miljonregn för fastighetsmiljardären Rutger Arnhult och Christer Gardells Cevian.
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »

Luleås mardrömssekund – insläppt mål och matchstraff14.31 in i matchen gick det mesta fel för Luleå Hockey. Örebro gjorde 1–0 och Oscar Engsund drog på sig ett matchstraff
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »