• 17 sec. here
  • News: 10%

Sverige Rubriker Nyheter

Salah tvåmålsskytt när Liverpool slog Arsenal

Mohamed Salah blev tvåmålsskytt när hemmalaget vann med 3–1.De tre senaste besöken på Anfield har varit smärtsamma för Arsenal. I dag kom en ny förlust.”Gunners” stod emot till den 41:e minuten. Sedan nickade Joel Matip in 1–0 till Liverpool.

Tio minuter senare tog Salah emot bollen en bit in på offensiv planhalva, lurade Luiz och satte full fart mot mål. Väl inne i straffområdet sköt han in 3–0.Arsenal reducerade i den 85:e minuten. Lucas Torreira, som hoppade in i stället för Dani Ceballos, tryckte in slutresultatet 3–1.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Frölunda körde över Leksand: ”Bästa för säsongen”Svenska mästarna mot nykomlingarna. Då tog Frölunda en klar seger 5–2-seger mot Leksand. – Killarna är på i dag, säger Frölundas tränare Roger Rönnberg till C Mora.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Leksand överkört igen – Färjestad vann enkeltTio baklängesmål på ett dygn. Leksand föll med klara 1–5 mot Färjestad. – Vi slarvar, säger nyförvärvet Patrik Zackrisson i C More.

Malmö FF stormar mot Europa League – bjöd på storsegerKross, drömmål och hållen nolla. Malmö har ena foten i Europa League efter 3–0 mot Bnei Yehuda Tel Aviv. – Efter första målet lossnade det helt, säger Markus Rosenberg i Viasat.

Fel information gavs till föräldrar om förskoleavgiftIngen information hade gått ut och föräldrar som ringde och efterlyste fakturan för juli fick höra att månaden var avgiftsfri – precis som tidigare. Förskoleförvaltningens ledning hade helt missat att föra informationen om de nya reglerna vidare till personalen. – Jag blev riktigt förbannad, säger Karolina Bogdanovic, som fick information om förändringen först i förra veckan.
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

EU-länder tar emot migranter från norskflaggat båt - Nyheter (Ekot)Sex EU-länder har kommit överens om att ta emot de flyktingar och migranter som finns ombord på det norskflaggade räddningsfartyget Ocean Viking. Foto: Hannah Wallace Bowman/AP/TT
Källa: sr_ekot - 🏆 1. / 68 Läs mer »

USA:s dominanta svit bruten – efter 13 årSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »