Linköping imponerade i andra perioden – vände och vann

• 24 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Linköping imponerade i andra perioden – vände och vann mot AIK twittpuck

Tabellfyran Linköping ställdes, på hemmais, mot AIK som befinner sig i nedre halvan av SDHL. Topplaget Linköping hade det kämpigt inledningsvis. Hemmalaget låg under med 1-0 efter den första perioden. Men i den andra perioden skulle hemmalaget spela upp sig – elva minuter in i perioden hade laget vänt matchen till 3-1.

Linköping som vunnit de senaste matcher mot AIK, hade full kontroll på matchen i tredje perioden. Och hemmalaget vann till slut med 4-1 och knep tre poäng. – Vi tänkte innan matchen att både Linköping och AIK har sett bra ut den senaste tiden. Jag tycker att AIK har gjort en stor förvandling. Men Linköping är för bra när laget börjar spela pucken som de gjorde i andra perioden, säger Maria Rooth.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Linköping vände och vann bottenmötetLinköping låg under med 0–3 mot jumbon Malmö – men vann med 4–3 i förlängning. Broc Little avgjorde med matchens sista två mål – efter en åtta matcher lång måltorka.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Luleå tog blytung bortaseger – vann första finalenGrundseriesegraren Luleå vann den första finalmatchen i SDHL. Efter att Brynäs tagit ledningen på hemmais så vände gästerna och vann med hela 6-1.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Wernbloom utvisad när Malmö FF vändeVeljko Birmancevic av i halvtid med befarad lårskada. Då visade ersättaren Sebastian Nanasi sitt fulla register när han nästintill på egen hand vände matchen för Malmö FF. Talangen ordnade en först en straff och fullbordade sedan inhoppet med sitt 2–1–mål i segern mot IFK Göteborg - där Pontus Wernbloom fick syna det röda kortet med en kvart kvar av matchen. – En bra dag på jobbet, säger Sebastian Nanasi och skrattar. Pinsamt av domaren!!

Västerås vände och vann: ”Känns trötta”Två raka förluster och kniven mot strupen. Då gick Västerås ut och vände underläge hemma mot Bik Karlskoga i den tredje kvartsfinalen. – Karlskoga har en del att fundera på, säger expert Harald Lückner i C More.

Stekhett trepoängsskytte när Alvik vannSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.