• 15 sec. here
  • News: 9%

Sverige Rubriker Nyheter

Svenskt målfyrverkeri – efter svaga starten

Ytterligare tre minuter senare var det dags för en ny, skruvad hörna mot första stolpen från Asllani . Denna gång gick den inte direkt i mål – men mål blev det till slut genom Linda Sembrant.Nathalie Björn nickade in 4–0 efter en hörna från Asllani och målassist från Julia Zigiotti Olme.

– Oj, det är alltid svårt. Det är Slovakien vi möter. I andra halvlek tröttade vi ut dem och de bjöd på stora ytor. Efter att vi gjort första målet släppte vi på handbromsen lite och gasade på. Vi spelade ut dem i andra halvlek.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Kosovare Asllani bakom kvalkross: På spelhumör | SvDNästan 10 000 personer trotsade den göteborgska höstkylan. Kosovare Asllani gav dem ensam valuta för pengarna. Mittfältaren låg bakom det mesta när Sverige slog Slovakien med 7–0 i EM-kvalet på Gamla Ullevi. – Jag var på spelhumör, säger hon till C More.
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Asllani segerkonstruktör för överlägset SverigeKosovare Asllani fortsätter att leverera i den gulblå tröjan. Sveriges nummer nio låg bakom det mesta när man hemmaslog Slovakien med 7–0 i kvällens EM-kval.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Caroline Seger missar EM-kvalmötet med SlovakienLagkapten Caroline Seger missar även tisdagens EM-kvalmöte med Slovakien. Tiden är för knapp för mittfältaren att hinna bli spelklar. Stort krya på dig vill se dig i guld matchen på hemma plan Ska hon stå modell för en staty? Äntligen.

Asap Rocky stack ut i inlägg om Sverige - Nyheter (Ekot)Misshandelsåtalet mot den amerikanske rapparen Asap Rocky och Greta Thunbergs FN-tal är de mest omskrivna ämnena där Sverige nämns på nätet under juli–september, enligt Svenska institutet. Foto: Pontus Lundahl/TT
Källa: sr_ekot - 🏆 1. / 68 Läs mer »

Asllani: ”Man är van vid att Seger och Rubensson spelar”SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Marcus Danielson kallas in till landslaget – efter återbudetDjurgårdens Marcus Danielson får sin efterlängtade landslagsplats. 30-åringen ersätter skadade Pontus Jansson i EM-kvaltruppen. Eyyy äntligen din favoritspelare wahlroos2 Why? Värdelös!
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »