• News: 25%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Följ matchen mål för mål här: FWWC2019 soccer Italy ITACHN

Det tog en kvart, sedan hade Valentina Giacinti, AC Milan, gjort 1-0 efter att ha jobbat fram situtationen tillsammans med Elisa Bartoli, Roma, som offrade sig i straffområdet. Giacinti som vann skytteligan i den italienska ligan.

En pigg start med ett högt passningstempo från ”Le azzurre” till en början var nyckeln till ledningen den här gången och Kinas andra insläppta mål i turneringen. I den 33:e minuten var Valentina Bergamaschi nära på att utöka till 2-0 när hon slet sig fri och drog av ett skott som målvakten Shimeng Peng fick sträcka ut ordentligt på.Starka känslor under italienska nationalsångenI slutet av andra tog kinesiskorna över men kom inte närmre än en stolpträff som blev avvinkad för offside.

Men fyra minuter in i den andra halvleken drog inhopparen Aurora Galli, Juventus, till ett skott som överraskade Peng i Kinas mål och 2-0 till Italien. Gallis tredje mål i VM och Italiens första vinst i en utslagsmatch i VM. Italien som kvalicificerat sig till VM för första gången på 20 år möter nu antingen Nederländerna eller Japan på lördag i kvartsfinal. Matchen spelas 15.00 i Valenciennes.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Sverige till VM-kvart – nu väntar Tyskland | SvDSverige är klart för VM-kvartsfinal efter 1–0 mot Kanada. Stina Blackstenius bröt sin långa måltorka med matchens enda mål och Hedvig Lindahl räddade en straff. Nu väntar Tyskland. – Det är väl ett lite typiskt Stina-mål, säger Blackstenius. hedvig_lindahl Hen-boll.
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Martas känslosamma tal efter VM-uttågetSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. Det heter inte damfotboll eller dam-VM. Det heter fotboll och VM. Det har ni ju kört med hela damvm.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Martas brandtal efter sista (?) VM-matchenLE HAVRE/STOCKHOLM. Brasilien åkte ut mot Frankrike i VM-åttondelen. I det som kan ha varit Martas sista framträdande i ett världsmästerskap. Efter slutsignalen pratade stjärnan passionerat och riktat mot unga brasilanska kvinnor.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Släpptes på fri fot av HD – nu har kinesiska tjänstemannen gripits på nyttHögsta domstolen vägrade utlämna den kinesiske tjänstemannen till Kina – och släppte honom på fri fot i förra veckan. I går greps han på nytt i Stockholmsområdet. Nu är det USA som vill ha tag i mannen.
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Udda scenerna i VM-åttondelsfinalen – Kamerun i tårarEnglands 2–0-mål godkändes efter en VAR-granskning. Kamerun höll inte med – och visade det också genom att vägra ta efterföljande avspark. När Kameruns reducering tidigt i andra halvlek därefter dömdes bort (också efter VAR-koll) så följde ännu större kalabalik. – Otroligt märkliga scener, säger TV4-experten Hanna Marklund. katastrofalt, gör ju inte någon bra reklam för damfotbollen exakt. Går inte att titta på detta. Tyvärr

4 nycklar till blågul vinst mot Kanada | SvDKOMMENTAR. Stoppa Sinclair, variera uppspelen, våga utmana och minnas straffrysarna. Här är fyra avgörande nycklar för att Sverige ska besegra Kanada i åttondelsfinalen av fotbolls-VM. Kanske vore bra om man lyckades spela bra fotboll. Hittills är det uselt!