• 📊 Qulity Score:
  • News: 19%

Förre Hammarbybacken Joseph Aidoo sänkte Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane. Real Madrid trodde de hade sänkt Celta Vigo – men det hade de inte. ”Los Blancos” tappade dyrbara toppstridspoäng hemma på Santiago Bernabeu.

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Men det började inte optimalt förVinternyförvärvet Fjodor Smolov fick Celtafansen att minnas gamla glansdagar med ett tidigt, rysksignerat ledningsmål för gästerna.I den andra halvleken skulle dock Real Madrid både kvittera och vända. Toni Kroos placerade in kvitteringen i minut 52, innan Sergio Ramos fullbordade vändningen från straffpunkten i minut 65.

I ett läge i slutminuterna där det mest såg ut som att Real skulle spela av matchen och ta hem tre nya poäng så hittade Santi Mina en oväntad kvittering efter ett lysande djupledsinstick från Denis Suarez.Det innebär att Real Madrid nu enbart leder ligan med en poäng före Barcelona– efter ett poängtapp som kan visa sig bli kostsamt.

– Jag är besviken. Speciellt då jag tycker vi gjorde en bra insats, och ändå tappar två poäng, säger tränare Zidane på presskonferensen efter matchen enligt spanska Jugones. – Det är två förlorade poäng och det ger en bitter eftersmak, säger målvakten Thibaut Courtois enligt AS.

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Bekräftat: Isaks och Real Sociedads match flyttasAlexander Isak och hans Real Sociedad får inte spela baskiskt derby på Ipurua borta mot Eibar i morgon. La Liga har bekräftat att matchen flyttas till obestämt datum på grund av försämrad luftkvalitet efter en brand i området. ha ha. äger isak matchen nu eller
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Färjestad sänkte Brynäs i rivalmötetEfter att ha blivit nollat senast fick Färjestad fart på offensiven hemma mot Brynäs. Färjestad vann med 5–2 i en match där samtliga av hemmalagets mål gjordes under matchens sista 23 minuter – Vi var bestämda att göra en bra prestation, säger Färjestads Markus Svensson i C More.

Wennerholm: Har inte upplevt en sån uppvisning sen Bolts världsrekord