Glädt höll nollan i hemmapremiären: ”Alltid speciellt”

• News: 25%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Glädt höll nollan i hemmapremiären: ”Alltid speciellt” fbkse fbkdam ishockey

- Vi hade ett högt tempo från start och släppte inte in Mora i matchen, säger huvudtränaren Silje Holös.

FBK kom ut starkt i första perioden och spenderade majoriteten av tiden i anfallszon. Emma Murén gav FBK ledningen efter bara 41sekunder. Drygt åtta minuter senare skulle även Emelie Cordóba hitta nätet. Karlstadgänget fortsatte att pressa Mora som hade det svårt att ta sig ur egen zon. FBK skapade målchanser på löpande band och fick rejäl utdelning. Laget gick till pausvila med 5-0 efter att Andrine Furulund, Karoline Malmquist och Emelie Cordóba ökat på ledningen.

Spelet i period två var fortsatt till FBK:s fördel men det resulterade inte i någon större utdelning. Esteri Kallomäki stod för periodens enda mål, efter att ha skjutit in egen retur. Mora lyckades att spendera mer tid i anfallszon men skapade inga större målchanser.Tredje perioden blev mållös och det var ett mer avslappnat FBK som syntes på isen. Laget hade inte samma effektivitet och skapade inte lika mycket vassa målchanser.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 14. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Vann Lidingöloppet efter stor uppvisningSamuel Tsegay från Hälle IF drog ifrån tidigt och höll sin ledning hela vägen in i mål. 34-åringen tog hem 58-upplagan a
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Linköping bröt trenden – tog säsongen första segerTre raka förluster och potentiell krisstämpel i Östergötland. Då höll Linköping på att sätta sig än djupare i skiten eft Pinsamt för färjestad😬😬😬😬

Voldens drömräddning höll dröm vid liv: ”Inget man kan träna på”Björklöven hade öppet mål att avgöra i förlängningen. Då gjorde Lars Volden en räddning av sällan skådat slag.
Källa: NWTsport - 🏆 14. / 63 Läs mer »

Topplistorna har gått bananas – men bra musik kommer alltid vara bra musikKrönika/Tali da Silva: Bra musik åldras helt enkelt inte. Det gäller även Ebba Grön. Och åtminstone några av låtarna på Big Willie Style.
Källa: ETC_redaktionen - 🏆 17. / 63 Läs mer »

Världsstjärnan vann på Sola arena: ”Alltid kul att komma till Karlstad”Världsstjärnan vann på Sola arena: ”Alltid kul att komma till Karlstad” friidrott ifgöta

Valvakans verkliga vinnare Fouad Youcefi: Jag har alltid röstat blanktValvakans Fouad Youcefi fick lovord på Twitter när han presenterade rösträkningen i realtid på sin pekskärm under SVT:s sju timmar långa direktsändning. SKOLVALET årskurs 7 - 9 och gymnasiet. Procent: 1. Moderaterna 27🟦 2. Sverigedemokraterna 21🟦 3. Socialdemokraterna 16🟥 4. Kristdemokraterna 9🟦 5. Vänsterpartiet 8🟥 6. Centerpartiet 8🟦 7. Miljöpartiet 4,7🟥 8. Liberalerna 4,4🟦 Invandrare röstar på Sverigedemokraterna. Snopet för Socialdemokraterna och brunmålare. Vi äkta liberaler i L och C vill bilda regering med M SD KD. Brunmålare Jan Björklund sänkte Liberalerna till historiskt låga nivåer. Tyvärr belastas partiet av brunmålarna och lokalpolitikerna Jan Jönsson, Anna Starbrink och Sakine.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »