• 39 sec. here
  • News: 19%

Sverige Rubriker Nyheter

Målexplosion i Skellefteå

Rögles supertalang Moritz Seider, inlånad från Detroit Red Wings, inledde målskyttet efter tre minuter med sitt första mål i Rögles tröja.Det var startskottet på en period av det målrikare slaget.

Rickard Hugg kvitterade fyra minuter senare efter ett Jacob Olofsson stått för ett vackert förarbete. Men inget av lagen kunde dra ifrån. Däremot kunde båda göra mål.När Skellefteå kvitterade på nytt – denna gång till 2–2 – genom Andreas Wingerli hade det endast skjutits sex skott på mål av de båda lagen tillsammans.

Första perioden slutade till slut 3–3 sedan Rögles Dennis Everberg avslutat målskyttet med fyra minuter kvar – stjärnans andra mål för matchen. – Det är riktigt roligt att spela. Vi ska bara bättra på försvarsspelet så ska det nog gå bra, säger Skellefteås poängkung Jonatan Berggren.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Straffkungens galna facit – 25 raka fullträffarLikaläge mellan OV Helsingborg och Alingsås och straffkast med bara halvminuten kvar. Aldrig har en rysare haft en lika given utgång. – Det är bara att göra det jag brukar, säger Benjamin Helander efter att ha gjort sitt 25:e straffmål på lika många försök i årets ligaspel.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Medicinsk cannabis på recept allt vanligareDödssjuka Angela de Cabo riskerar att bli av med den smärtlindring hon tål bäst – medicinsk cannabis. Samtidigt beviljar Läkemedelsverket alltfler tillstånd för cannabisprodukter på recept till patienter med svåra smärtor.
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

Piqués kritik: ”Messi förtjänar allt”Beskedet att Leo Messi ville lämna Barcelona slog ned som en bomb. Nära vännen och lagkamraten Gerard Piqué har varit tyst – fram till nu. – Hur kommer det sig att världens bästa spelare en dag vaknar upp och behöver skicka ett 'burofax' för att ingen lyssnar på honom?, frågar han sig.

Finland släppte taxibranschen fri – nu slåss chaufförerna på gatanFinland gick i Sveriges fotspår och införde fri konkurrens i taxibranschen. Nu vittnar taxichaufförer om kaos på Helsingfors gator och torg. Blir alltid kaos när människor ska få hålla på och välja själva hur de ska försörja sig. Socialism 👌 TL;DR: Det blir problem när staten med regler skapat ett system som hållt priser höga och nu kollapsar bubblan. Kan regeringen förklara detta för oss. Stopp för flyg utanför Europa. Ändå landar dessa plan på Arlanda under dagen. Hur kan ni ljuga oss rakt upp i ansiktet? Försöker ni att sprida pandemin? 06:40 Addis Abeba 13:10 Doha Qatar 13:10 Istanbul SAW 16:55 Istanbul 17:20 Peking
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Ingen julgran på Lisebergstornet i årDen traditionsenliga julbelysningen på Lisebergstornet kommer inte att sättas upp i år. Coronapandemin har skapat allt för djupa hål i nöjesparkens plånbok. – Vi kan inte prioritera en sådan kostnad i det läget som vi befinner oss i, säger informationschefen Julia Vasilis till SVT. Snif:( Men Abdullah får sin julbonus från socialtjänsten Testa crowd funding. Kan kanske funka om det är en uppskattad tradition?