• 60 sec. here
  • News: 27%

Sverige Rubriker Nyheter

Växjö körde över serieledaren

Hemmastarka Växjö vann med hela 8–0 efter fem mål i andra perioden.Frölunda toppar en väldigt haltande tabell men har gått tungt de senaste matcherna med tre raka förluster.

Den tredje kom i kvällens bortamöte med Växjö som visade en mördande effektivitet i andra perioden som slutade hela 5–0.– Vi spelar med huvudet under armen tycker jag. Vi rusar bort oss och det smäller överallt. Vi spelar inte som vi ska. Bedrövligt, säger han i C More.Hemmastarka Växjö som inte förlorat på hemmais sedan 10 oktober kom till den andra perioden med en 1–0-ledning.

Sedan smällde det till rejält direkt i andra. Ilari Melart gjorde första målet efter drygt fem minuter fem minuter senare stod det 5–0, efter bland annat två mål av Emil Pettersson. Richard Gynge satte sedan förkrossande 6–0 i slutet av mittenperioden. – Effektiviteten var något vi hade emot oss framför allt i början av säsongen. Skönt att vi kan få lite islossning på det sättet också. Fruktansvärt skönt och roligt, men det speglar kanske inte hela matchbilden..., säger Emil Pettersson i C More.Den tredje perioden blev inte muntrare. Efter Jack Drurys 7–0-mål fick 17-årige Liam Dower Nilsson en mardrömsdebut i SHL.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer: