Fotboll: Drömmål när guldjagande Linköping vann

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Drömmål när Linköping tog viktiga poäng i guldstriden

UppdateradMåstematch för båda lagen. Då tog Linköping chansen att haka på i guldstriden – och de gjorde det efter ett riktig drömmål signerat Olga Ahtinen.

Med sex omgångar kvar att spela av damallsvenskan var det viktiga poäng att spela om inför de 1 264 åskådarna som tagit sig till Kanalplan i Stockholm ikväll. Första halvlek blev mållös, men i slutminuterna fick Madelen Janogy ett jätteläge att ge Hammarby ledningen. Anfallaren mötte ett inlägg från höger, men rutinerade Linköpingsbacken Nilla Fischer störde tillräckligt för att Janogy inte skulle få en ren träff på bollen.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Kipchoge krossade egna världsrekordetEliud Kipchoge krossade sitt eget världsrekord när han vann Berlin maraton på 2.01.09. Tigist Assefa vann damklassen på supertiden 2.15.37.
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Karlstad Fotboll vann i P 17 Div 1 Region 4 Grupp 1 herr mot TyresöKarlstad Fotboll vann i P 17 Div 1 Region 4 Grupp 1 herr mot Tyresö ifkarlstadfotboll fotboll
Källa: NWTsport - 🏆 14. / 63 Läs mer »

Fotboll: 13.55: Presskonferens landslaget i fotboll – förbundskapten Janne Andersson på podietFörbundskapten Janne Andersson möter pressen – dagen före ödesmatchen mot Slovenien. Läget är pressat efter 1-4 mot Serbien. Seger på tisdagskvällen är ett måste, annars åker Sverige ner till C-divisionen i Nations League.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Karlstad störde seriesuveränen – tappade ledning i andraKarlstad Fotboll störde serieledande Gefle – men tappade 1-0 till 1-3 i andra halvlek
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

Oavgjort för Mallbacken mot topplaget: ”Bra kollektiv insats”Efter förra helgens storförlust mot Linköping studsade Mallbacken tillbaka En rejäl laginsats innebar oavgjort mot topplaget Alingsås hemma på Strandvallen: 'Vi är nöjda med poängen men det kunde ha varit tre'

Karlstad störde seriesuveränen – tappade efter omdiskuterad straffKarlstad störde seriesuveränen – tappade ledning i andra halvlek ifkarlstadfotboll fotboll