Caroline Seger räddade Rosengård från fiasko

• 27 sec. here
  • News: 14%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Rosengård vände underläge till oavgjort i slutminuterna. Caroline Segers mål kan bli avgörande. fotboll twittboll championleague

Det var en mardrömstart för FC Rosengård som var på väg mot en chockförlust mot St. Pölten i Champions League.I den 94:e minuten kvitterade Caroline Seger – och det första mötet slutade 2-2.

Trots att Rosengård inför hemmamötet var storfavoriter tog det 21 minuter för bortalaget att näta och ta ledningen. En mardrömsstart för Rosengård på Malmö idrottsplats. När den andra halvleken blåstes igång tog det dryga minuten innan Zver utökade bortalagets ledning till 2-0, och gjorde sitt andra mål matchen.Där tog det dock stopp för bortalaget. I den 67:e minuten reducerade Sanne Troelsgaard efter ett framspel av Lena Oberdorf.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

Vände underläge till oavgjort Ok.

Vände?

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

SVT Sport bidrar till handbok för jämställd sportbevakningSVT Sport bidrar till handbok för jämställd sportbevakning: 'Målet är att inspirera de som vill testa något nytt', säger sportchefen Åsa Edlund Jönsson 🤝👇 Trams! Bra, SVTAsa! Även SVTChris är ett föredöme! Till usel sportbevakning. Snälla sälj rättigheterna
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Sverige möter USA på Friends Arena – SVT sänderSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

SVT sänder från U21-EM: ”Ett tillfälle att få se morgondagens stjärnor”SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

”Tunna blå linjen” slår rekord på SVT Play”Tunna blå linjen” slår rekord på SVT Play • Snart spränger den Malmöinspelade dramaserien miljongränsen
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Män fortsätter köpa sex i huset – efter SVT:s avslöjandeInte konstigt med all gehör som svt ger till det hela Åtala fastighetsägaren för koppleri. Vore det inte på sin plats att införa kemisk kastrering som straff för män som gör sig skyldiga till sexköp? Det skulle göra Sverige till ett ännu starkare föredöme i världen nu när fler länder ser till oss och efterliknar våra sexköpslagar. Inga torskar på våra gator!
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Se Kroatien-Schweiz i SVT PlayKroatien möter Schweiz i U21-EM:s grupp D. En viktig match för kroaterna som förlorade mot Portugal i öppningsmatchen. Det blev en målfest som ni kan se i repris i spelaren ovan.