• 📰 sportbladet
  • 25 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

C Mores tittare missade mål: ”Ska absolut inte hända”

Men tv-tittarna missade målet – då C More sände fel match på kanalen.Matchen mellan Rögle och HV71 blev tv-tittarna extra varse om på lördagseftermiddagen.De som bänkat sig framför matcherna mellan Frölunda och Malmö och Timrå och Vita Hästen blev besvikna i ett par minuter i inledningen då de istället fick se matchen från Ängelholm.

– Det var en miss i utsändningen som gjorde att fel match kom ut på två kanaler. Det har tyvärr drabbat våra hockeytittare och är något som absolut inte ska hända. Vi beklagar och ska göra allt för att det inte ska hända igen, säger C Mores pressansvarige Ludvig Ternstedt. Efter drygt två minuter var rätt matcher på rätt kanaler igen. Malmö åkte strax senare på två baklängesmål.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Vackert mål av Quaison när Mainz förloradeTufft bortamöte mot topplaget Borussia Mönchengladbach. Då gav Robin Quaison sitt Mainz ledningen med ett vackert mål. Men det var Oscar Wendt och Mönchengladbach som fick det sista ordet och vann med 3–1.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Ebba Andersson missade pallenOBERSDORF/STOCKHOLM. Ebba Andersson spurtade om en pallplats i för-VM. Men i mål var det oklart vad svenskan slutat. – Skärmen visade en sak och Fis sa något annat, säger Andersson.

Matchstraff för Andersson när HV71 bröt dystra svitenHV71 hade precis kvitterat i SHL-matchen borta mot Rögle. Då fick HV71:s Joakim Andersson matchstraff för boarding efter att ha tacklat Rögles Samuel Jonsson i ryggen. – Joakim Andersson måste göra en bättre bedömning, säger C Mores expert Sanny Lindström.

Haalands nya målsuccé: ”Nästan overkligt”Fotbollssagan om Erling Braut Haaland fortsätter. I sin andra match för Borussia Dortmund, mot FC Köln, gjorde den 19-årige norrmannen två mål på tio minuter. – Det är nästan overkligt, men han är på riktigt, säger Viasats kommentator Anders Bjuhr.