• News: 21%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Nils Fröling: 'Jag fick en makalös träff. Wow, vilken känsla' fotboll twittboll allsvenskan

Nils Fröling, 19, hade gjort två mål i allsvenskan inför dagens ångestmöte mot Östersund.Det var en 19-åring som stack ut och blev hjälte när Kalmar vann bortamötet mot Östersund med 2-1.

Fröling kvitterade på straff i den 70 minuten och satte sedan matchavgörandet med knappt tio minuter kvar när han drog till med en halvvolley från 25 minuter. Bollen borrade sig in i maskorna bakom Aly Keita i hemmamålet. – Jag kände att jag fick ut mitt spel och det jag vill göra, även om utdelningen kom ganska sent. Jag är nöjd, säger Nils Fröling till C More.– Det är inget dumt mål alltså, jag fick en makalös träff. Wow, vilken känsla.Dessförinnan hade ÖFK tagit ledningen i den första halvleken på straff genom Simon Kroon. Det var den andra straffen i matchen.

Tabellmässigt går också Kalmar om Östersund. Båda lagen står på 21 poäng, fem ner till Falkenberg på 16 poäng.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

SVT:s rallyduo fick tugga dammLördagens sträcka i det turkiska VM-rallyt blev en dammig historia, vilket SVT:s team på plats fick bevittna och smaka på. Se hur Maria Wallberg och Jonas Kruse försvinner in i dammolnet mitt under pågående inspelning.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

SVT:s expert: ”Luleå försvarar guldet”SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

SVT erfar: MP öppnar för slopad straffrabatt för unga brottslingarNu öppnas dörren för ett avskaffande av den så kallade straffrabatten för unga brottslingar. Enligt vad SVT erfar är Miljöpartiet redo att lämna sitt motstånd – som hittills blockerat frågan i regeringen. Borde inte du göra som Margot, avgå Lösningen heter Återvandring.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Ronnie, 43, befinner sig mitt i spanska regnkaoset: ”Man ger sig bara ut i absolut nödfall...”SVT:s nyhetstjänst med nyheter från hela Sverige och världen inom kultur, sport, opinion och väder. Nödfall = slut på cervesa 🍺 Stackars Ronnie, ingen sol..

23-åringen häktad för inblandning i mordet på Ribersborg - P4 MalmöhusJUST NU: En 23-årig man som är misstänkt för inblandning i mordet på en kvinna i stadsdelen Ribersborg i Malmö den 26 augusti, har häktats i Malmö tingsrätt. Utvisa så detta slutar
Källa: sr_ekot - 🏆 1. / 68 Läs mer »

Mystisk stöld på Östersjöns bottenDen mystiska stölden på Östersjöns botten förvånar forskarna. Först trodde de att miljöstationen slutat sända data.
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »