Zucca-show i topp-thriller – misset straffeslag

• 66 sec. here
  • News: 30%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Colorado Avalanche-Minnesota Wild 4–3 etter straffeslagskonkurranse) Mats Zuccarello foret rekkekamerat Kirill Kaprizov med to fantastiske målgivende pasninger. Den første da Minnesota Wilds stjernespiller utlignet til 2–2 i 3. periode – og den andre da russeren vippet inn 3–3 tre minutter før slutt.

Dermed gikk toppkamp-thrilleren til straffeslagskonkurranse etter den målløse spilleforlengelsen begrenset til fem minutter. Mats Zuccarello tok det første straffeslaget for Minnesota, var et par centimeter fra å sette pucken i nettet – men Colorado-keeper Pavel Francouz snøt ham for å score.

Minnesota Wild kom til oppgjøret mot formsterke Colorado Avalanche med tre seirer på rad i kjølvannet av kalddusjen for to uker siden. Den siste mot Anaheim Ducks, som Wild i og for seg alltid slår, natt til søndag norsk tid. Espen «Shampo» Knutsens første NHL-lag ble feid av isen med 7–3, etter to mål og en målgivende pasning fra Mats Zuccarello.

I løpet av sine 17 siste kamper foran toppfighten i sentralavdelingen i NHLs vestserie hadde han scoret åtte mål og lagt 13 målgivende pasninger. Det vil si imponerende 1,23 målpoeng i snitt per kamp. Etter 28 kamper totalt sto han med 11 mål og 19 målgivende: 1,07 i snitt.Colorado Avalanche var imidlertid nær ved å score først mandag formiddag i Denver. To ganger.

33 sekunder inn i 2. periode reduserte sveitsiske Kevin Fiala fikst, fra backhand til 1–2 bak Avalanche-keeper Darcy Kuemper. Med ett var det jevn kamp igjen. Mats Zuccarellos russiske rekkekamerat Kirill Kaprizov var nær ved å utligne, Wilds storvokste Jordan Greenway meide over Kuemper, Avalanches Kurtis MacDermid gjengjeldte knockouten på vegne av Kuemper – kanadieren måtte gå i garderoben etter ordre fra kampens medisinsk ansvarlige.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer: