• 📰 vgnett
  • 22 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Chelsea – West Brom 2–5) London-klubben hadde ikke sluppet inn mål på hjemmebane under Thomas Tuchel. Så kom bunnlaget West Brom på besøk.

Dermed er veldig åpent i kampen om topp fire-plasseringene. Chelsea risikerer nå å bli passert av både West Ham og Tottenham allerede denne runden.

– Forhåpentligvis er dette en vekker for oss alle, inkludert meg, sier den tyske Chelsea-manageren til BT Sports.Det åpnet oppskriftsmessig da Christian Pulisic satte inn returen på Marcos Alonsos frispark, som smalt i stolpen via fingrene til målvakt Sam Johnstone.På overtid av første omgang snudde Matheus Pereira kampen med to scoringer, den første etter assist fra keeper Sam Johnstone.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Selvmål og keepertabbe for West Ham: Åpner for Liverpool og Chelsea(Newcastle-West Ham 3–2) På fire minutter satte West Ham ballen ballen i eget nett og rotet det til med en stor keepertabbe og fikk en mann utvist.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Lingard-oppvisning da West Ham vant(Wolverhampton-West Ham 2-3) Etter 30 serierunder sist sesong var det målforskjellen som holdt West Ham på rett side av nedrykksstreken. Nå er London-klubben på Champions League-plass.

Opptur for Arsenal – West Bromwich rykket ned(Arsenal – West Bromwich 3–1) Sam Allardyce (66) har rykket ned fra den øverste divisjonen for første gang i sin 30 år lange managerkarriere. På motsatt benk kunne Mikel Arteta (39) smile for tre poeng etter tre praktfulle mål.

«Feiret» med motstanderen: – Opprører Real Madrid-supporterne(Chelsea-Real Madrid 2–0, totalt 3–1) Real Madrids Eden Hazard (30) smilte og lo sammen med sine overmenn i Chelsea etter Champions League-tapet.