Vålerenga knuste Strømsgodset - scoret fire mål før pause

• 34 sec. here
  • News: 17%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Vålerenga leverte fantastisk angrepsfotball da Strømsgodset ble slått 4-0 i Eliteserien. Alle målene kom før pause.

Etter 17 minutter åpnet Vålerenga målfesten. Amor Layouni brukte farten sin ute til høyre og fant Torgeir Børven inne i 16-meteren. VIF-spissen plasserte ballen i det høyre hjørnet.

Så tok det kun to minutter før Oslo-klubben doblet. 18 år gamle Jacob Dicko Eng slo ballen langs bakken inn i fem-meteren. På bakerste dukket Børven opp og pirket inn sitt andre for kvelden. Etter halvtimen spilt var det Layouni sin tur til å tegne seg på scoringslisten. Dicko Eng var servitør da Layouni styrte ballen i tverrliggeren og i mål. Senere i omgangen ble svensk-tuniseren tomålsscorer da han headet inn 4-0.

VIF hadde flere gode sjanser i løpet av kampen, men en god Viljar Myhra vartet opp med flere solide redninger. Dermed endte det 4-0 til de kongeblå fra Oslo Øst.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 13. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Brennhete Børven og Layouni sendte Vålerenga for alvor inn i medaljekampenVALLE (VG) (Vålerenga - Strømsgodset 4–0) Ti seire på de tolv siste seriekampene gjør at det stinker medalje av et høytflyvende Vålerenga om dagen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Zuccarello scoret i treningskampMats Zuccarello (35) har ikke glemt gamle kunstner og scoret 2-1-målet da Minnesota Wild slo Dallas Stars 5-2 i en treningskamp i NHL.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Vålerenga anker overgangssak: – Ganske kyniskVålerenga frykter at store og rike fotballklubber heretter kan støvsuge det norske markedet for unge fotballtalenter uten å betale en krone i kompensasjon til klubbene.

Vålerenga vant over Storhamar etter forlengningVålerenga gikk seirende ut av rivaloppgjøret mot Storhamar i Jordal Amfi. I forlengningen sikret Tommy Taimi 2-1-seier til Oslo-klubben.

Vålerenga med dramatisk seier mot Storhamar - Thoresen ut mot tidligere lagkameratJORDAL AMFI (VG) (Vålerenga - Storhamar 2–1 etter spilleforlengelse) Vålerenga tok sesongens første stikk mot erkerivalen Storhamar. Men det måtte spilleforlengelse til for å skille lagene.

Følg Tromsø - Molde direkte herEliteseriens suverene topplag har vunnet ti strake kamper før de besøker Tromsø.